Mobicool køleboks MCG15

Med Mobicool køleboksen MCG15 kan du altid have en kølig snack klar. Den har en volumen på 15 liter, og temperaturen kan indstilles mellem +20 °C og 18 °C. Derudover er der også en bestikbakke, så du altid har alt det du har brug for ved hånden. Med Mobicool køleboksen MCG15 er du sikker på en let og praktisk løsning til opbevaring af køleprodukter.

Mobicool MCG15 Transportabelt køleskab Bærbar Hvid
Mobicool MCG15 - Transportabelt køleskab - bredde: 58.7 cm - dybde: 34.4 cm - højde: 26.1 cm - 15 liter - Klasse B - hvid
4.5
MOBICOOL MCG15, Hvid, 15 L, 1,5 L, 35 g, R134a, 47 dB
4.5
Mobicool køleboks MCG15
3.5
Køleboks
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: MOBICOOL
EAN: 4015704287813
Varenummer (SKU): 5637000050143940 Kategori:

Mobicool køleboks MCG15

Er du på udkig efter Mobicool køleboks MCG15? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Mobicool køleboks MCG15 bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Mobicool køleboks MCG15 er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Mobicool køleboks MCG15 får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Mobicool køleboks MCG15 online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Mobicool køleboks MCG15 uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Mobicool køleboks MCG15. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4015704287813

Brand

MOBICOOL