OBH Nordica Toastmaskine Onyx panini and sandwich maker

Esperanza Toastmaskine TORTILLA – grill / sandwich maker er den perfekte maskine til at skabe lækre sandwich eller panini. Maskinen har en kraftig motor på 1000 watt, som opvarmes hurtigt. Den har en låsefunktion for at sikre en sikker betjening og en krummebakke, der gør det muligt at skabe smalle og tynde brød. Derudover har den en smart lodret opbevaring, der gør det let at opbevare den lille maskine, når den ikke er i brug. Med sin evne til at håndtere brød i mange tykkelser er Esperanza Toastmaskine TORTILLA – grill / sandwich maker et must-have for alle, der ønsker at lave sprøde og varme sandwich eller panini. Så kom i gang med at fylde, grille og nyde!

OBH Nordica Sandwich Maker Onyx
OBH Nordica Toastmaskine Onyx panini and sandwich maker
4.5
OBH Nordica Onyx panini- og sandwichgrill, sort
4.5
OBH 6889 Onyx Panini og Sandwich maker
5
OBH 6889 Onyx Panini og Sandwich maker
5
OBH Nordica sandwichtoaster
4.5
OBH Nordica sandwichtoaster
4.5
OBH Nordica Onyx sandwichtoaster 6889
3.5
Obh Nordica Onyx Toaster - Toastjern Plast Sort - 6889
OBH Nordica Onyx Panini/Sandwich Maker multigrill
OBH Nordica - Onyx Sandwich Jern - Sort
4
OBH Nordica Onyx Panini/sandwich Maker Str 285X317X130 - Bordgrill hos Magasin
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OBH Nordica
EAN: 5708642068895
Varenummer (SKU): 5372800359824756 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring OBH Nordica´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

OBH Nordica Toastmaskine Onyx panini and sandwich maker

Er du på udkig efter OBH Nordica Toastmaskine Onyx panini and sandwich maker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med OBH Nordica Toastmaskine Onyx panini and sandwich maker bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

OBH Nordica Toastmaskine Onyx panini and sandwich maker er fra producenten mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber OBH Nordica Toastmaskine Onyx panini and sandwich maker får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller OBH Nordica Toastmaskine Onyx panini and sandwich maker online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager OBH Nordica Toastmaskine Onyx panini and sandwich maker uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx OBH Nordica Toastmaskine Onyx panini and sandwich maker. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

5708642068895

Brand

OBH Nordica