Tilbud

OBH VO7743NA – Støvsuger

Den selvkørende turbobørste og de justerbare sugestyrker sikrer et fantastisk resultat hver gang, og det smarte avancerede filtreringssystem gør den allergivenlig. Motorsystemet er fyldt med innovative funktioner, der sikrer, at støvsugeren bliver ved med at yde maksimal ydelse. Den er udstyret med en 4 meter ledning og en teleskoprør og et tilbehørssæt, som består af et børsteværktøj, møbelmundstykke, mundstykke til hårde gulve, fugemundstykke og en upholstery-mundstykke. OBH VO7743NA støvsuger Silence Force Parquet sørger for, at du får en ren og støvfri gulvoverflade. Den er perfekt til dig, der ønsker en professionel rengøring af dit hjem.

OBH VO7743NA - Støvsuger
4.5
OBH Nordica Støvsuger Silence Force Parquet
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: OBH
EAN: 3221616031364
Varenummer (SKU): 5348500531479896 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring OBH´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

OBH VO7743NA – Støvsuger

Er du på udkig efter OBH VO7743NA – Støvsuger? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med OBH VO7743NA – Støvsuger bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

OBH VO7743NA – Støvsuger er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller OBH VO7743NA – Støvsuger får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber OBH VO7743NA – Støvsuger online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får OBH VO7743NA – Støvsuger uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx OBH VO7743NA – Støvsuger. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

3221616031364

Brand

OBH