Tilbud

Princess Superior Friture 3200 W – Frituregryde

Vælg den professionelle Tefal Uno frituregryde, når du ønsker en effektiv og pålidelig maskine til dine friturebehov. Denne gryde har et kraftigt varmelegeme, så olien opvarmes hurtigt og effektivt på kun 5 minutter. Den har en kapacitet på hele 3200 W for at sikre, at du har nok energi til at tilberede et effektivt måltid. Den støjsvage gryde er udstyret med en termostat, der automatisk regulerer temperaturen for at forhindre forbrænding af mad. Denne praktiske gryde fra Tefal er nem at rengøre, så du nemt kan bevare den perfekte glans.

Princess Superior Friture 3200 W - Frituregryde
4.5
Princess Classic Superior Fryer 183001 - Fritureapparat - 3 liter - 3.2 kW - rustfrit stål
4.5
Superior Frituregryde 3l 3200W
Princess - Friture model Superior 183001 - 3 liter
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Princess
EAN: 8712836328525
Varenummer (SKU): 5348500501654231 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Princess´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Princess Superior Friture 3200 W – Frituregryde

Er du på udkig efter Princess Superior Friture 3200 W – Frituregryde? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Princess Superior Friture 3200 W – Frituregryde bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Princess Superior Friture 3200 W – Frituregryde er fra mærket mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Princess Superior Friture 3200 W – Frituregryde får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Princess Superior Friture 3200 W – Frituregryde online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Princess Superior Friture 3200 W – Frituregryde uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Princess Superior Friture 3200 W – Frituregryde. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8712836328525

Brand

Princess