Viser alle 52 resultater

Vil du vide mere omkring Frituregryder?

Er du vild med friturestegt mad, kan du tilberede det i en frituregryde, så det kommer til at smage præcis, som det du kan få henne på grillbaren. Først og fremmest kan frituregryder selvfølgelig tilberede lækre og sprøde pomfritter, men du kan også bruge den til at tilberede en lang række andre madvarer som doughnuts, samosa, dybstegte rejer, friturestegt kylling, fisk, indbagte fødevarer, grøntsager og meget mere.

Sådan vælger du den rigtige frituregryde

Inden du køber en frituregryde, er der en række detaljer, som du bør tænke over. Så inden du kommer den første den bedste frituregryde i kurven, bør du først og fremmest se på følgende:

  • Kapacitet: Du bør se på, hvor stor en kapacitet gryden har. Det kommer jo helt an på, hvor meget mad du har brug for at tilberede på en gang. Nogle frituregryder har flere rum, så du har mulighed for at tilberede forskellige former for mad på samme tid. Det kan være ret smart, hvis du for eksempel vil lave fish and chips.

  • Hastighed: Du bør også se på, hvor hurtigt frituregryden varmer op. Det er ikke sjovt at vente i lang tid, særligt hvis du påtænker at bruge den på dage, hvor du måske er lidt presset i forhold til at nå madlavningen.

  • Energiforbrug: Energiforbrug, hastighed og kapacitet kan hænge sammen. Er der en lille forskel i energiforbruget, men den ene friturekoger er væsentligt hurtigere end den anden, kan forbruget måske tjenes ind.

  • Timer: En timer kan være en stor hjælp, så du ikke behøver at vogte over gryden hele tiden. Timeren giver dig mulighed for at koncentrere dig om noget andet, mens du tilbereder mad i frituregryden.

  • Rengøring: Inden du køber en frituregryde, er det meget vigtigt, at du sætter dig ind i, hvordan den skal rengøres. Du skal også huske, at du skal hælde en del olie af, når du er færdig med at bruge gryden. Så sørg for at vælge en, hvor det er nemt at tømme olien ud af.

Alternativer til frituregryde

Inden du køber en frituregryde, er det en god idé, at du ser nærmere på de alternativer, der findes. På den måde kan du føle dig mere sikker på at træffe den rigtige beslutning.

  • Airfryer: For de fleste vil en airfryer være det oplagte alternativ til en frituregryde. I en airfryer bruger du kun meget lidt olie – om nogen overhovedet – når du tilbereder mad, men får en lækker sprød effekt alligevel. Det er derfor en betydeligt sundere måde at tilberede mad på.

  • Tefal Snack Collection: Vil du primært have en frituregryde for at kunne tilberede snacks som doughnuts og pirogger, kan du i stedet vælge Tefal Snack Collection udstyret. Det er plader, der kan sættes i bestemte former for toastmaskiner, så du har mulighed for at tilberede andre fødevarer i dem.

  • Fondue: Vil du gerne gøre det at tilberede mad i olie til en hyggestund med familie og venner, kan du i stedet købe en fondue. Den kan du sætte på middagsbordet, og I kan derefter tilberede jeres egen mad ved at sætte den på spyd og stikke den ned i den varme olie.

Find hurtigt og nemt den helt rigtige frituregryde ved hjælp af Hvidevarebanditten.dk

Her hos Hvidevarebanditten.dk forhandler vi ikke selv frituregryder. I stedet finder vi frem til de bedste på markedet og præsenterer dig for det store udvalg.

Vi har fundet frituregryderne hos en række danske webshops med en høj score på Trustpilot. Du ved derfor, at det er en troværdig forhandler, hvor du ikke bliver snydt, og samtidig slipper du for at bruge en masse tid på research selv.

Når du klikker dig ind for at læse mere om en frituregryde, kan du både få flere informationer om den, se, hvor du kan købe den henne, og hvor meget den koster hos de forskellige forhandlere.

Alle priser er de gældende priser, så du for eksempel også kan se, hvilke forhandlere der har frituregryden på tilbud i øjeblikket.

Derfor kan du altså være sikker på, at du ikke kommer til at vælge den dyreste forhandler.

Scroll op i produktoversigten, og find den frituregryde, der er din favorit. Køb den hos den billigste forhandler i dag, og glæd dig til dejlig fedtet, sprød og velsmagende frituremad.