Tilbud

Sage foodprocessor – The Kitchen Wizz Peel & Dice

Foodprocessor fra Sage The Kitchen Wizz Peel & Dice er en præcis maskine, der tilbyder skarp og ensartet tekstur til din madlavning. Den kommer med en unik Slice & Dice-funktion, der kan skære skiver fra 0,3 til 8 mm tykkelse, samt skære tern og skrælle op til 7 kartofler ad gangen. Med den kraftfulde motor, 3 skæreknive og 24 indstillingsmuligheder mellem 0,3 mm til 8 mm er det ikke bare en hjælp; det er et køkkenmagiker. Sage The Kitchen Wizz Peel & Dice sikrer dig et professionelt resultat og gør det nemt for dig at tilberede varieret mad af høj kvalitet.

Sage SFP820BAL2EEU1, 3,7 L, Sort, Rustfrit stål, Transparent, Knapper, Tritan, Metal, Rustfrit stål
4.5
Sage foodprocessor - The Kitchen Wizz Peel & Dice
4.5
Sage Foodprocessor Kitchen Wizz Peel & Dice
4.5
Sage SFP820BAL foodprocessor
4.5
Sage foodprocessor - The Kitchen Wizz Peel & Dice
4.5
Sage SFP 820 BAL Foodprocessor
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sage
EAN: 9312432030311
Varenummer (SKU): 8029801633747797 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Sage´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Sage foodprocessor – The Kitchen Wizz Peel & Dice

Er du på jagt efter Sage foodprocessor – The Kitchen Wizz Peel & Dice? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Sage foodprocessor – The Kitchen Wizz Peel & Dice bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Sage foodprocessor – The Kitchen Wizz Peel & Dice er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Sage foodprocessor – The Kitchen Wizz Peel & Dice får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Sage foodprocessor – The Kitchen Wizz Peel & Dice online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Sage foodprocessor – The Kitchen Wizz Peel & Dice uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Sage foodprocessor – The Kitchen Wizz Peel & Dice. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

9312432030311