Roborock S7-serien – Anmeldelse

Du har måske set reklamer for Roborock-robotstøvsugere, der lover at gøre din rengøring let og bekvemt – og det lyder jo lovende. Der er dog mange forskellige modeller at vælge imellem, og det kan være svært at finde ud af, hvilken der er den rigtige for dig. 

I denne artikel vil vi introducere dig for de forskellige modeller i Roborock S7-serien, så du kan finde den Roborock robotstøvsuger, der passer bedst til dine behov.

Oversigt over funktioner i Roborocks robotstøvsugere fra S7-serien

S7S7 MaxV UltraS7 MaxV PlusS7 Pro Ultra
Intelligent kortlægning af rute++++
Indbygget kamera til at undgå forhindringer++
Selvtømmende støvbeholder+++
Automatisk opfyldning af vandbeholderen++
Automatisk rensning af moppen++
Elektronisk vandbeholder++++
Kompatible med Google Home og Alexa++++
Lydniveau på 67 dB++++
Støvbeholder (ml)470400400400
Vandbeholder (ml)300200200200
Sugekraft (Pa)2500510051005100

Roborock S7 Priser

Nordiske butikker

Roborock S7 Robotstøvsuger Hvit
Roborock S7 Robotstøvsuger Hvit
* Priser ex levering.

Roborock S7 MaxV Ultra Priser

Europæiske butikker

Roborock Saugroboter S7 MaxV Ultra Saugroboter Schwarz
Robot Aspirador Roborock S7 MaxV Ultra con base de carga
ROB Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra Black
* Priser ex levering.

Roborock S7 MaxV Plus Priser

Roborock S7 MaxV Plus - støvsuger - robotstyret inkluderet oplader
4.5
Roborock S7 MaxV Plus - Støvsuger - robotstyret - uden pose - 74 W inkluderet oplader
4.5

Roborock S7 Pro Ultra Priser

Roborock S7 Pro Ultra robotstøvsuger - 5100PA støvsuger.
Roborock S7 Pro Ultra robotstøvsuger - 5100PA støvsuger.

Introduktion til Roborock S7-serien

Roborock S7-serie er designet til at give en grundig rengøring af dit hjem. Alle robotstøvsugerne i serien har avanceret kortlægningsfunktion, der giver dem mulighed for at rengøre hvert hjørne i dit hus. Deres intelligente styresystem sikrer, at de altid rengør effektivt og samtidig undgår at skade dine møbler og gulve.


Roborock S7-serien fås i modellerne: S7, S7 MaxV Ultra, S7 MaxV Plus og S7 Pro Ultra. De forskellige modeller deler en række af de samme funktioner, men adskiller sig også fra hinanden, hvilket naturligvis også afspejler sig i priserne. 

Det kan godt være svært at finde ud af, hvilken en du skal vælge, da der er så mange funktioner at holde styr på. Vi vil derfor gennemgå hvert enkelt robotstøvsuger i S7-serien, så du nemmere kan afgøre, hvilken der dækker dine behov.

S7-modellerne sammenlignet

Roborock S7

Roborock S7 er den første robotstøvsuger fra S7 serien, og den kombinerer moppefunktionen med støvsugning. Den har to motorer: én for støvsugning og en anden til at dreje gulvmoppen. Denne funktion gør det muligt for Roborock S7 at vaske gulvet og samtidig støvsuge det. 

Det betyder altså, at S7 robotstøvsugeren kan rengøre dit hjem markant hurtigere end andre robotstøvsugere. Den behøver nemlig ikke at køre det samme sted to gange, da den jo støvsuger og vasker på samme tid.

Denne model har også en intelligent måde at vaske gulvene på. Den kender nemlig forskellene på gulvtyper og vasker dem på den rigtige måde. Du kan derfor bruge den på alle gulvtyper i dit hjem. Det betyder også, at robotstøvsugeren selv kan detektere, når den kører på et gulvtæppe. 

Når først S7 har detekteret et gulvtæppe, øger den sugekraften, så den kan samle alt det skidt, som sidder fast i tæppet. S7 hæver også den indbyggede gulvmoppe, så tæppet ikke bliver vådt, imens den støvsuger.

Roborock S7 har en batterikapacitet på 5200mAh, hvilket er nok til at kunne rengøre et areal på 250m2. Når batteriet er ved at løbe tør, returnerer den automatisk til sin opladestation og oplader. På den måde kan den fortsætte med at rengøre, selvom du ikke er hjemme.

Du styrer nemt Roborock S7 via den gratis app “Mi Home”. Her kan du starte og stoppe rengøringen, se status, planlægge rengøringer og meget mere. Du kan også bruge stemmestyring til at betjene Roborock S7, hvis du har en smart assistent som f.eks. Google Home eller Amazon Alexa.

Fordele og ulemper ved Roborock S7

FordeleUlemper
Den billigste model i denne serie180 minutters batterilevetid
470ml støvbeholder
300ml vandbeholder
Relativ stille under brug (67 dB)
Lav sugekraft på 2500 Pa
Ingen automatisk opfyldning af vandbeholderen
Ingen automatisk rengøring af den indbygget moppeIntet indbygget kamera

Roborock S7 Priser

Nordiske butikker

Roborock S7 Robotstøvsuger Hvit
Roborock S7 Robotstøvsuger Hvit
* Priser ex levering.

Roborock S7 MaxV Ultra

Roborock S7 MaxV Ultra er kraftigere, og kan yde en mere effektiv rengøring end S7-modellen. Det skyldes, at sygekraften er steget til hele 5100 Pa. Den øgede sugekraft betyder også, at denne robotstøvsuger er bedre egnet til hjem med husdyr, da den har nemmere ved at suge løse hår op.

Derudover er Roborock S7 MaxV Ultra udstyret med et kamera, så den kan se forhindringerne på dens planlagte rute. Sammen med dens avancerede sensorer, undgår den derfor at kollidere med ting eller falde ned ad trapper. Det er en rigtig smart funktion, da det både sikrer, at den ikke kører ind i dine møbler, men det fald-sikrer også robotten, så den ikke kører udover en høj kant eller trappe, og går i stykker.

Denne model kommer med en lidt mindre vandbeholder, som bruges til at vaske gulvet. S7 modellen har en vandbeholder på 300 ml, hvor MaxV Ultra har en beholder på 200 ml. Selvom beholderne er markant mindre, er det ikke et problem. MaxV Ultra kommer nemlig med en ladestation, som også automatisk fylder vandbeholderen op. Når den løber tør for vand, så kan den selv køre over for at fylde noget mere på. Ladestation er også i stand til at rense den indbyggede gulvmoppe, så dine gulve altid bliver vasket med en ren moppe.

Roborock S7 MaxV Ultra er den ideelle løsning for dig, som ønsker en effektiv robotstøvsuger til hjemmet, og som ønsker en med allerflest funktioner. Den er god til hjem med kæledyr, da den har en større sugekraft, som kan suge alle de løse hår op. Den er også særlig god, hvis du gerne ville have en robotstøvsuger, som fuldstændig kan passe sig selv, og det kan S7 MaxV Ultra takket være ladestationen, som automatisk fylder vand på, og tømmer støvbeholderen.

Fordele og ulemper ved Roborock S7 MaxV Ultra

FordeleUlemper
Sugekraft på 5100 Pa
Indbygget kamera
Vandbeholder fyldes automatisk, når robotstøvsugeren er til opladning
Automatisk rens af indbygget moppe
Relativ stille under brug (67 dB)
180 minutters batterilevetid
Den dyreste med gulvvask i serien
Stor ladestation der fylder meget

Roborock S7 MaxV Ultra Priser

Europæiske butikker

Roborock Saugroboter S7 MaxV Ultra Saugroboter Schwarz
Robot Aspirador Roborock S7 MaxV Ultra con base de carga
ROB Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra Black
* Priser ex levering.

Roborock S7 MaxV Plus

Roborock S7 MaxV Plus er en kraftfuld og effektiv robotstøvsuger, der kombinerer avanceret robotteknologi med moderne bekvemmelighed. Denne model har mange funktioner, bl.a. et intelligent navigationssystem, flere rengøringstilstande og automatiserede planlægningsfunktioner. 

Derudover er S7 MaxV Plus udstyret med vandtankteknologi til dybderengøring af områder i dit hjem uden behov for en moppe.

Navigationssystemet er en af de mest imponerende funktioner i Roborock S7 MaxV Plus. Den avancerede teknologi gør det muligt for støvsugeren ikke blot at  kortlægge, men også at huske dit hjems indretning, så den kan gøre effektivt rent selv i komplicerede områder. De robuste sensorer giver robotstøvsugeren en detaljeret forståelse af sine omgivelser, så den kan navigere rundt om forhindringer og møbler.

Roborock S7 MaxV Plus har også en stærk sugekraft, som gør det muligt for den at opsamle snavs, støv og skidt fra forskellige overflader. Den kan nemt rengøre hårde gulve såvel som tæpper og polstring. Robotstøvsugeren kommer også med flere rengøringstilstande, der løser forskellige opgaver. Der er dybderengøring, pletrengøring og kantrengøring for at sikre, at der ikke bliver efterladt støv eller snavs.

S7 MaxV Plus har stort set alle de samme funktioner, som den almindelige S7-model, men færre funktioner end S7 MaxV Ultra-modellen. Den er det ideelle valg til den person, som ønsker en blanding af disse to modeller. 

Hvis du gerne vil have en robotstøvsuger, som kan lidt mere end bare det basale, men ikke har behov for at have den mest avancerede støvsuger heller, så er S7 MaxV Plus et godt valg.

Nogle af ulemperne er, at den har en mindre vandbeholder, samt en mindre støvbeholder end f.eks. S7-modellen. Da der ikke medfølger en smart lade- og rensestation, ligesom til MaxV Ultra, kan det godt være et problem. 

Vand- og støvbeholderne er mindre end i S7-modellen, så kræver det altså, at man selv tømmer dem noget oftere, især da robotten ikke selv er i stand til at tømme disse beholder, mens den lader op.

Fordele og ulemper ved Roborock S7 MaxV Plus

FordeleUlemper
Sugekraft på 5100 Pa
Indbygget kamera
Relativ stille under brug (67 dB)
180 minutters batterilevetid
Billigere end MaxV Ultra
Ingen automatisk opfyldning af vandbeholderenIngen automatisk tømning af støvbeholderenIngen automatisk rengøring af indbygget moppe
Lille vand- og støvbeholder

Roborock S7 MaxV Plus Priser

Roborock S7 MaxV Plus - støvsuger - robotstyret inkluderet oplader
4.5
Roborock S7 MaxV Plus - Støvsuger - robotstyret - uden pose - 74 W inkluderet oplader
4.5

Roborock S7 Pro Ultra

Roborock S7 Pro Ultra er en kraftfuld robotstøvsuger, som yder effektiv og intelligent rengøring, og nemt klarer selv det mest besværlige rod. Ligesom S7 MaxV Plus, ligger denne model i midten, både når man kigger på funktioner og pris.

Med dens lasernavigationssystem sikrer den præcis og hurtig navigation. Den har dog ikke noget indbygget kamera, ligesom S7 MaxV Ultra og Plus, så den er ikke helt lige så god til at navigere uden om forhindringer.

Roborock S7 Pro Ultra har en kraftig sugeevne og en ekstra lang hovedbørste, hvilket gør den perfekt til rengøring af tæpper og hårde gulve. Den kommer endda med en særlig rengøringsfunktion, som har fokus på tæpper, så den kan øge sugekraften og at fjerne snavs fra dybe tæpper. Denne funktion kan også findes hos de andre modeller, men sammenlignet med dem fungerer den bedre i S7 Pro Ultra, da den har en højere sugekraft.

Ligesom S7 MaxV Ultra, kommer S7 Pro Ultra også med en smart lade- og rensestation. Stationen kan automatisk tømme støvbeholderen, opfylde vandbeholderen og rense den indbyggede moppe. Disse smarte funktioner medfører dog også, at ladestationen fylder meget, især sammenlignet med ladestationerne til S7 og MaxV Plus.

Fordele og ulemper ved Roborock S7 Pro Utra

FordeleUlemper
Sugekraft på 5100 Pa
Automatisk opfyldning af vandbeholderen ved ladestation
Automtisk rensning af indbygget moppe
Relativ stille under brug (67 dB)
180 minutters batterilevetid
God værdi for pengene
Ladestationen fylder relativt meget
Ikke indbygget kamera

Roborock S7 Pro Ultra Priser

Roborock S7 Pro Ultra robotstøvsuger - 5100PA støvsuger.
Roborock S7 Pro Ultra robotstøvsuger - 5100PA støvsuger.

Sådan vælger du den rigtige S7-model til dit hjem

Roborock S7-serien har nogle af de bedste robotstøvsugere på markedet, og der er mange forskellige modeller at vælge imellem. Hvordan vælger man så den rigtige model til sit hjem?

Det første man skal tage stilling til, er typen af gulv i ens hjem. Er det glatte gulve eller gulvtæpper? Robotstøvsugerne i Roborock S7-serien har forskellige sugekrafter. Bor du i et hjem med mange gulvtæpper, eller husdyr der fælder, så vil det være en god idé at vælge en af de robotstøvsugere med en højere sugekraft – gerne på 5100 Pa.

Dernæst skal du overveje, i hvor høj grad du gerne vil have, at robotstøvsugeren kan passe sig selv. Hvis du ikke har noget imod at skulle tømme støvbeholderen og fylde vandbeholderen op efter brug, kan du sagtens vælge en af de billigere modeller. Ønsker du derimod en støvsuger, som kan passe sig selv, og hvor du ikke skal holde øje med den, skal du måske gå med en af de lidt dyrere modeller, som automatisk tømmer, renser og genopfylder sig selv.

Til sidst, skal du overveje dit budget. Når du har fastlagt, hvilke funktioner, din Roborock robotstøvsuger skal have, for at kunne dække dine behov, skal du vurdere, hvor meget du er villig til at betale for disse funktioner. Måske vil du være nødsaget til at gå lidt på kompromis med dine krav, hvis ikke du er villig til at betale den dyreste model.

Roborock S7 Priser

Nordiske butikker

Roborock S7 Robotstøvsuger Hvit
Roborock S7 Robotstøvsuger Hvit
* Priser ex levering.

Roborock S7 MaxV Ultra Priser

Europæiske butikker

Roborock Saugroboter S7 MaxV Ultra Saugroboter Schwarz
Robot Aspirador Roborock S7 MaxV Ultra con base de carga
ROB Xiaomi Roborock S7 MaxV Ultra Black
* Priser ex levering.

Roborock S7 MaxV Plus Priser

Roborock S7 MaxV Plus - støvsuger - robotstyret inkluderet oplader
4.5
Roborock S7 MaxV Plus - Støvsuger - robotstyret - uden pose - 74 W inkluderet oplader
4.5

Roborock S7 Pro Ultra Priser

Roborock S7 Pro Ultra robotstøvsuger - 5100PA støvsuger.
Roborock S7 Pro Ultra robotstøvsuger - 5100PA støvsuger.

Relaterede artikler