Ecovacs Deebot OZMO T9, T9+ & T9 AIVI (Anmeldelse)

Ecovacs Deebot OZMO T9

Er du på udkig efter en ny robotstøvsuger, er Ecovacs’ Deebot T9 én af de modeller, du bør se nærmere på. Den intelligente og alsidige robotstøvsuger har nemlig mange praktiske og gennemtænkte features, som vil lette din rengøringsrutine og gøre den mere effektiv. 

Denne robotstøvsuger fra Ecovacs kan købes i tre forskellige varianter; fra standardudgaven med de mest basale funktioner til luksusudgaven, der giver dig den komplette pakke af smarte funktioner og teknologier: 

 • Deebot T9
 • Deebot T9+
 • Deebot T9 AIVI

Vil du gerne bruge mindre – eller ingen – tid på støvsugning i hjemmet, er Deebot T9-serien et rigtig godt valg. Uanset hvilken af de tre modeller du ender med at købe. De er alle nemme at indstille og betjene og sikrer dig selvfølgelig også en grundig rengøring af dit hjem. 

Dér hvor du skal gøre dine overvejelser er i forhold til mængden af funktionalitet og teknologiske forbedringer. T9 er standardudgaven, mens T9+ er en opgraderet udgave. Og ønsker du bare den ultimative rengøringsoplevelse, er det derimod T9 AIVI, du skal købe.

Derfor er Ecovacs Deebot OZMO et godt køb

 • Optimeret og mere effektiv sugekraft
 • Forbedret registrering af forhindringer
 • Indstil og betjen T9 via den smarte app
 • Sikrer bedre indeklima pga. Air Freshener
 • Klar opgradering ift. Deebot Ozmo T8

Primære funktioner i Deebot OZMO T9, T9+ og T9 AIVI

DEEBOT T9DEEBOT T9+DEEBOT T9 AIVI
App (ECOVACS HOME)
Forbedret 3D-registrering af forhindringer med TrueDetect 3D 2.0
Udregning af bedste rute med TrueMapping 2.0
3D-kort 
Forbedret indeklima med Air Freshener 
Forbedret sugekraftevne på 3.000 Pa (OZMO™ Pro 2.0)
OZMO™ Pro Kit
Opladerstation (dock)
Automatisk opladning
Velegnet til hjem med kæledyr
Registrering af tæpper
Engangs-støvpose (kapacitet på 2,5 l)
Miljøvenligt 3-lags filter
Autotømme-station**
Forbedret AI (kunstig intelligens)
Opstil grænser med Virtual Boundary™ 
Rengøring af flere overflader pga.  AeroForce®-gummibørster
Kamera i HD-kvalitet
Kommunikationssystem (2-vejs)

*Autotømme-stationen medfølger ved køb af Deebot T9+ eller Deebot T9 AIVI. Til T9 er autotømme-stationen en tilkøbsmulighed.

Deebot OZMO T9 Priser

Ecovacs Robotstøvsuger Deebot OZMO T9
Introducing the Ecovacs Robotstøvsuger Deebot OZMO T9 - din ultimative 9-i-1 Robotrengøring! Med en imponerende støvsuge- og moppefunktion på 3000Pa, TrueDetect 3D og TrueMapping-teknologi, er dette produkt en professionel luftfrisker og 3D-kortlægningsteknologi. Med en støvbeholderkapacitet på 420 ml, tidsplanlægning og stemmerapport, er dette hvide vidunder det bedste valg til dit hjem!...
Ecovacs Robotstøvsuger Deebot OZMO T9
4.5
Deebot T9 robotstøvsuger 0,42 L Støvpose Hvid, Støvsuger robot
ECOVACS DEEBOT T9 Støvsuger Robotstyret 0.42liter Hvid
ECOVACS DEEBOT T9 - Hvid - 3000Pa sugestyrke- 5200 mAh batteri - Driftstid (max) 175 min - Luftfrisker - Med moppe funktion - Appstyrret
4.5
ECOVACS DEEBOT T9 - støvsuger - robotstyret - hvid
4.5

Deebot OZMO T9+ (PLUS) Priser

Ecovacs Deebot T9+ robotstøvsuger DEEBOTT9PLUS
Denne Ecovacs Deebot T9+ robotstøvsuger DEEBOTT9PLUS leverer effektive rengøring af dine gulve, med sin TrueMapping, TrueDetect, Air Freshener og Ecovacs Home-app teknologi. Med denne robotstøvsuger, behøver du ikke at gøre mere end at tænde dens auto-rengøring-funktion, så du kan slappe af og nyde rene og friske gulve....
Ecovacs Deebot T9+ robotstøvsuger DEEBOTT9PLUS
3
Ecovacs Deebot T9+ - Hvid - 3000Pa sugestyrke- 5200 mAh batteri - Driftstid (max) 175 min - Luftfrisker - Med moppe funktion - Automatisk tømmestation - Appstyrret
Ecovacs Robotstøvsuger DEEBOT
4.5
ECOVACS DEEBOT Deebot T9+ - støvsuger - robotstyret
4.5
Ecovacs Vacuum cleaner DEEBOT T9+ Wet&Dry, Operating time (max) 175 min, Lithium Ion, 5200 mAh, Dust capacity 0.42 L, 3000 Pa, White, Battery warranty

Deebot OZMO T9+ AIVI Priser

Ecovacs Robotstøvsuger DEEBOT T9 AIVI
ECOVACS DEEBOT T9 AIVI - Støvsuger - robotstyret - uden pose
Ecovacs Robotstøvsuger DEEBOT OSMO T9 AIVI

Deebot OZMO T9

Registrerer forhindringer på gulvet

Med TrueDetect 3D 2.0 (3D-registrering) registrerer Deebot T9 hurtigt og effektivt forhindringer og objekter på gulvet – alt sammen i realtid. TrueDetect 3D 2.0 sørger for, at Deebot T9 ikke bliver begrænset, stoppet eller sidder fast, når den er i gang med at gøre rent, men kan køre helt uden problemer.

Beregner selv den optimale rengøringsrute

TrueMapping 2.0 er endnu en smart feature, som vil glæde enhver ejer af Deebot T9. TrueMapping-funktionen hjælper nemlig T9 med at registrere rummets grænser, kortlægge rummet og beregne den bedste rute for den kommende rengøring. T9 kører også effektivt i både mørke og lys.

Ecovacs’ app gør det nemt at følge og betjene T9

Ecovacs Deebot T9 har du selvfølgelig mulighed for at betjene via en app. ECOVACS HOME gør det nemt for dig at planlægge Deebot T9’s rengøringsrutiner. Appen kan også give dig overblik over, hvor i hjemmet Deebot T9 er, eller du kan se, hvilken rute den kører efter. 2- og 3-dimensionel kortvisning skaber klart overblik over boligen og dine rum, så du altid kan følge eller optimere den optimale rengøringsrute, som Deebot T9 derefter vil følge.

”Deebot T9 gør din rengøring nem og effektiv”

Forbedrer indeklimaet i dit hjem

Air Freshener er endnu en smart funktion i Deebot T9, som du vil blive glad for. Deebot T9 sikrer dig først og fremmest et skinnende rent hjem. Men ved hjælp af den integrerede Air Freshener og tre forskellige duftmuligheder får du også et mere velduftende hjem. Air Freshener kan f.eks. minimere lugten fra kæledyr, der ofte kan være ret markant. Du kan nemt deaktivere Air Freshener, men et bedre indeklima og mere velduftende hjem er bestemt en fordel, som gør Deebot T9 en overvejelse værd.

Forbedre sugeevne i forhold til Deebot T8

Sugeevnen er essentiel for enhver robotstøvsuger. Derfor er det godt, at Deebot T9 har fået forbedret sugekraft i forhold til forgængeren, Deebot T8. Alt dette skyldes OZMO™ Pro 2.0-teknologien og en fordobling af sugeevnen ift. Deebot T8, hvilket nu giver op til 3.000 Pa. Det gør støvsugning af tæpper, gulve og andre overflader mere effektivt. Og smarte miljøvenlige, engangsgulvklude gør desuden Deebot T9 endnu mere effektiv, når det kommer at moppe dit gulv.

Autotømme-station er smart – men kun en tilkøbsmulighed

Deebot T9 er en intelligent og effektiv robotstøvsuger – bl.a. fordi den udfører støvsugningen helt automatisk. Det er dog ikke kun rengøringen, der kan udføres effektivt. Det kan tømning af robotstøvsugeren også ved hjælp af den smarte autotømme-station.

Ecovacs’ autotømme-station er en praktisk og tidsbesparende løsning, som er kompatibel med Deebot T9. Den er dog et tilkøb til T9, men følger med som standard ved køb af T9+ og T9 AIVI. Vælger du at tilkøbe autotømme-stationen, slipper du for at tømme Deebot T9 regelmæssigt, hvilket selvfølgelig er en væsentlig fordel.

Miljøvenlig engangsstøvpose med stor kapacitet

En tilstoppet eller fuld støvpose er ikke god, når man ønsker et rent hjem. Derfor er det godt, at Ecovacs Deebot T9 har praktiske engangsstøvposer, der er lette at udskifte og montere. Disse støvposer har en kapacitet på 2,5 liter og dermed masser af plads til støv, snavs og dyrehår (helt op til 30 dages støvsugning). Støvposerne er udviklet i et naturligt og miljøvenligt materiale, der gør Deebot T9 til en ’mere grøn’ rengøringsløsning. Og så har Deebot T9 endda også et indbygget 3-lagsfilter, som filtrerer over 99 % af alle partikler, allergener m.m.

FORDELE

 • Nem betjening og indstilling 
 • Skaber et bedre indeklima 
 • Forbedret sugeevne ift. Deebot T8

ULEMPER

 • Autotømme-station er et tilkøb (medfølger ikke)

Udvalgte specifikationer i Deebot OZMO T9

Støjniveau (dBA )67 (Normal)
Driftstid (minutter)175
Tid til fuld opladning (timer)6,5
Kapacitet i skraldespand (ml)420
Kapacitet i reservoir (ml)180

DEEBOT T9 Priser

Ecovacs Robotstøvsuger Deebot OZMO T9
Introducing the Ecovacs Robotstøvsuger Deebot OZMO T9 - din ultimative 9-i-1 Robotrengøring! Med en imponerende støvsuge- og moppefunktion på 3000Pa, TrueDetect 3D og TrueMapping-teknologi, er dette produkt en professionel luftfrisker og 3D-kortlægningsteknologi. Med en støvbeholderkapacitet på 420 ml, tidsplanlægning og stemmerapport, er dette hvide vidunder det bedste valg til dit hjem!...
Ecovacs Robotstøvsuger Deebot OZMO T9
4.5
Deebot T9 robotstøvsuger 0,42 L Støvpose Hvid, Støvsuger robot
ECOVACS DEEBOT T9 Støvsuger Robotstyret 0.42liter Hvid
ECOVACS DEEBOT T9 - Hvid - 3000Pa sugestyrke- 5200 mAh batteri - Driftstid (max) 175 min - Luftfrisker - Med moppe funktion - Appstyrret
4.5
ECOVACS DEEBOT T9 - støvsuger - robotstyret - hvid
4.5

Deebot OZMO T9+ (T9 Plus)

Deebot T9+ kan og indeholder mere end Deebot T9. I Deebot T9+ får du nemlig en opgraderet robotstøvsuger med endnu flere funktioner. Deebot T9+ – som også går under navnet Deebot T9 Plus – har alle de funktioner, som standardudgaven af T9 kan tilbyde. T9+ er dog en bedre og mere effektiv robotstøvsuger på grund forbedret teknologi, ekstra features og mere medfølgende tilbehør.

Mere power og mindre støj

OZMO™ Pro 2.0 og OZMO™ Pro Kit sikrer dig en mere effektiv rengøring på grund af den forbedrede sugekraftevne end eksempelvis Deebot T8. Derudover arbejder T9 Plus også mere støjsvagt, når den fejer, støvsuger og mopper dit gulv. Du får altså en robotstøvsuger med mere power til den valgte rengøringsrutine og færre støjmæssige forstyrrelser.

”T9+’s medfølgende autotømme-station er et stort plus”

Autotømme-stationen følger med

Købet af en Deebot T9+ giver mange glæder. Bl.a. den medfølgende autotømme-station, så du skal bruge mindre tid og energi på at tømme Deebot T9+ – den tømmes nemlig helt automatisk og uden indgriben fra dig. Da tømningen er automatisk, skal du kun tømme støvbeholderen, når den er fuld, hvilket kan ske efter helt op til 30 dage. 

Autotømme-stationen er en smart del af pakken, når du køber Deebot T9+ eller Deebot T9 AIVI. Men den findes også i flere smarte designs, f.eks. Space Grey og Pearl White, så du kan vælge det design, der matcher dit hjem bedst. Og så kan du også betjene autotømme-stationen via Ecovacs-appen eller få adgang til forskellige oplysninger og beskeder.

FORDELE

 • Autotømme-station medfølger ved køb af T9+
 • Støvbeholder skal tømmes sjældent (op til 30 dage)

ULEMPER

 • Ikke lige så mange features som T9 AIVI
 • Ringere effektivitet på tæpper end T9 AIVI

Udvalgte specifikationer i Deebot T9+

Støjniveau (dBA )67 (Normal)
Driftstid (minutter)175
Tid til fuld opladning (timer)6,5
Kapacitet i skraldespand (ml)420
Kapacitet i reservoir (ml)180

DEEBOT OZMO T9+ (PLUS) Priser

Ecovacs Deebot T9+ robotstøvsuger DEEBOTT9PLUS
Denne Ecovacs Deebot T9+ robotstøvsuger DEEBOTT9PLUS leverer effektive rengøring af dine gulve, med sin TrueMapping, TrueDetect, Air Freshener og Ecovacs Home-app teknologi. Med denne robotstøvsuger, behøver du ikke at gøre mere end at tænde dens auto-rengøring-funktion, så du kan slappe af og nyde rene og friske gulve....
Ecovacs Deebot T9+ robotstøvsuger DEEBOTT9PLUS
3
Ecovacs Deebot T9+ - Hvid - 3000Pa sugestyrke- 5200 mAh batteri - Driftstid (max) 175 min - Luftfrisker - Med moppe funktion - Automatisk tømmestation - Appstyrret
Ecovacs Robotstøvsuger DEEBOT
4.5
ECOVACS DEEBOT Deebot T9+ - støvsuger - robotstyret
4.5
Ecovacs Vacuum cleaner DEEBOT T9+ Wet&Dry, Operating time (max) 175 min, Lithium Ion, 5200 mAh, Dust capacity 0.42 L, 3000 Pa, White, Battery warranty

Deebot OZMO T9 AIVI

Deebot T9 AIVI er den klart bedste robotstøvsuger i Deebot T9-serien. Artificial Intelligence & Visual Interpretation (deraf navnet AIVI) er en banebrydende teknologi, som Deebot T9 AIVI utrolig effektiv og betjeningsvenlig – mere end de andre T9-varianter. I T9 AIVI får man desuden glæde af endnu flere features og opgraderinger, som 2-vejskommunikationssystem og HD-kamera, der ikke er tilgængelige i T9 eller T9+.

Øget effektivitet pga. forbedret AI

Deebot T9 AIVI har en opgraderet kunstig intelligens (AI), der gør den mere effektiv end T9 og T9 Plus. Denne AI, Artificial Intelligence & Visual Interpretation, gør Deebot T9 AIVI endnu mere intelligent og bedre til at registrere forhindringer, fortolke oplysninger og undgå objekter. Derudover kan T9 AIVI køre hjem til sin dock til automatisk opladning, hvis batteriet nærmer sig 0 %. 

Opstil grænser for Deebot T9 AIVI

Nogle gange skal Deebot ikke gøre rent i alle rum. Så kan det være smart at kunne opstille grænser for, hvor og hvornår T9 AIVI må køre. Og det kan du med Virtual Boundary™, der lader dig begrænse eller blokere områder i hjemmet via din Ecovacs-app. Det er smart, hvis du ønsker fred og ro, eller fordi et rum eller område ikke behøver at blive gjort rent.

”Du får den bedste rengøringsrutine med Deebot T9 AIVI”

T9 AIVI klarer alle overflader

Mange robotstøvsugere kommer til kort, når de møder visse overflader – men ikke T9 AIVI. Deebot T9 AIVI har AeroForce®-gummibørster i unikt design med dobbelte sidebørster, hvilket gør den egnet til stort set alle overflader. Det gælder f.eks. tæpper eller hjem med kæledyr, hvor støvsugningen bare bliver endnu bedre. AeroForce®-gummibørsterne samarbejder, så én fjerner snavs, støv og skidt, mens den anden støvsuger. De drejer desuden automatisk baglæns, så man nemmere undgår, at ledninger og hår filtres sammen.

Følg med i realtid og HD-kvalitet

Vil du se, hvor Deebot T9 AIVI befinder sig – og følge med i rengøringen? T9 AIVI har et 960P High Definition-kamera plus højhastigheds-cloudserver, så du nemt kan følge i realtid via din Ecovacs-app. Det smarte 2-vejskommunikationssystem gør også, at du kan tale til både mennesker og dyr, når nogen er i vejen, så T9 AIVI kan fortsætte sit arbejde.

FORDELE

 • Bedre registrering af forhindringer og øget effektivitet
 • God på mange overflader pga. AeroForce®-gummibørster
 • Opsæt grænser med Virtual Boundary™
 • Følg med og interager via HD-kamera og kommunikationssystem

ULEMPER

 • Knap så lang arbejdstid ift. T9 og T9+
 • Mindre kapacitet i skraldespand end i T9 og T9+

Udvalgte specifikationer i Deebot T9 AIVI

Støjniveau (dBA )67 (Normal)
Driftstid (minutter)150
Tid til fuld opladning (timer)6,5
Kapacitet i skraldespand (ml)300
Kapacitet i reservoir (ml)180

DEEBOT OZMO T9+ AIVI Priser

Ecovacs Robotstøvsuger DEEBOT T9 AIVI
ECOVACS DEEBOT T9 AIVI - Støvsuger - robotstyret - uden pose
Ecovacs Robotstøvsuger DEEBOT OSMO T9 AIVI

Ofte stillede spørgsmål (FAQ om Deebot OZMO T9)

 • Deebot og kæledyr – hvilken model er bedst?
  • Deebot T9 plus og Deebot T9 AIVI er rigtig gode til hjem med kæledyr. Det skyldes bl.a., at der medfølger en autotømme-station, der er praktisk i forhold til den øgede mængde dyrehår og snavs.
  • Deebot T9 AIVI har AeroForce®-gummibørster, der sikrer en mere effektiv rengøring og samtidig forhindrer, at hår bliver filtret sammen inde i robotstøvsugeren.
 • Deebot og tæpper – hvilken model er bedst?
  • Alle Deebot T9-varianter har OZMO™ Pro 2.0-teknologi, som er velegnet til rengøring på tæpper. 
  • Deebot T9+ og Deebot T9 AIVI har begge forbedret teknologi sammenlignet med Deebot T9, hvilket forbedrer registreringen af forhindringer på gulvet og udfordrende underlag, f.eks. tæpper.
  • Deebot T9 AIVI har AeroForce®-gummibørster, som vil gøre rengøringen lettere og mere effektiv på og omkring tæpper.
 • Deebot og dørtrin – kan den køre over?
  • Ja. Deebot er i stand til at køre over dørtrin. Flere ting påvirker dog dette. Er OZMO Pro-tanken monteret på Deebot, kan den normalt køre over trin på op til 8-15 mm. Højden på forhindringer, Deebot kan køre over, afhænger også af, hvor meget vand, der er i tanken. Er OZMO Pro-tanken IKKE monteret på Deebot, kan den normalt køre over trin på op til 20 mm.
 • Kan jeg regulere sugekraften i Deebot T9?
  • Ja. Du kan selv regulere sugeevnen i Deebots ved at indstille efter forskellige tilstande: Quiet, Standard, Max og Max+.

Skal du købe T9, T9+ eller T9 AIVI?

Med hele tre varianter af Deebot T9 kan det være svært at vurdere, hvilken der passer bedst til dig. Standardudgaven Deebot T9 er et fint køb for pengene, som bestemt vil give dig et rent hjem. Men skal din rengøringsrutine og dine muligheder for at indstille og betjene din Deebot T9 være endnu bedre, bør du se nærmere på T9 Plus eller T9 AIVI.

Uanset om du vælger Deebot T9+ eller Deebot T9 AIVI, vil det være en væsentlig opgradering i forhold til Deebot T9. T9+ har nogle ekstra funktioner og mere tilbehør sammenlignet med T9, f.eks. den medfølgende autotømme-station. Men i T9 AIVI får du den ultimative robotstøvsuger og mest effektive rengøringsoplevelse. Den har nemlig alt, hvad du kan forestille dig af nyttige funktioner og smarte teknologier. Skal rengøringen i dit hjem ske så nemt, behageligt og effektivt som muligt, klarer T9 AIVI opgaven for dig.

Deebot OZMO T9 Priser

Ecovacs Robotstøvsuger Deebot OZMO T9
Introducing the Ecovacs Robotstøvsuger Deebot OZMO T9 - din ultimative 9-i-1 Robotrengøring! Med en imponerende støvsuge- og moppefunktion på 3000Pa, TrueDetect 3D og TrueMapping-teknologi, er dette produkt en professionel luftfrisker og 3D-kortlægningsteknologi. Med en støvbeholderkapacitet på 420 ml, tidsplanlægning og stemmerapport, er dette hvide vidunder det bedste valg til dit hjem!...
Ecovacs Robotstøvsuger Deebot OZMO T9
4.5
Deebot T9 robotstøvsuger 0,42 L Støvpose Hvid, Støvsuger robot
ECOVACS DEEBOT T9 Støvsuger Robotstyret 0.42liter Hvid
ECOVACS DEEBOT T9 - Hvid - 3000Pa sugestyrke- 5200 mAh batteri - Driftstid (max) 175 min - Luftfrisker - Med moppe funktion - Appstyrret
4.5
ECOVACS DEEBOT T9 - støvsuger - robotstyret - hvid
4.5

Deebot OZMO T9+ (PLUS) Priser

Ecovacs Deebot T9+ robotstøvsuger DEEBOTT9PLUS
Denne Ecovacs Deebot T9+ robotstøvsuger DEEBOTT9PLUS leverer effektive rengøring af dine gulve, med sin TrueMapping, TrueDetect, Air Freshener og Ecovacs Home-app teknologi. Med denne robotstøvsuger, behøver du ikke at gøre mere end at tænde dens auto-rengøring-funktion, så du kan slappe af og nyde rene og friske gulve....
Ecovacs Deebot T9+ robotstøvsuger DEEBOTT9PLUS
3
Ecovacs Deebot T9+ - Hvid - 3000Pa sugestyrke- 5200 mAh batteri - Driftstid (max) 175 min - Luftfrisker - Med moppe funktion - Automatisk tømmestation - Appstyrret
Ecovacs Robotstøvsuger DEEBOT
4.5
ECOVACS DEEBOT Deebot T9+ - støvsuger - robotstyret
4.5
Ecovacs Vacuum cleaner DEEBOT T9+ Wet&Dry, Operating time (max) 175 min, Lithium Ion, 5200 mAh, Dust capacity 0.42 L, 3000 Pa, White, Battery warranty

Deebot OZMO T9+ AIVI Priser

Ecovacs Robotstøvsuger DEEBOT T9 AIVI
ECOVACS DEEBOT T9 AIVI - Støvsuger - robotstyret - uden pose
Ecovacs Robotstøvsuger DEEBOT OSMO T9 AIVI

Relaterede artikler