Roborock S7 MaxV (Test)

Roborock S7 MaxV

Xiaomi er producenten bag robotstøvsugeren Roborock S7 MaxV. Er du på udkig efter en ny robotstøvsuger med innovativ teknologi, suveræn sugekraft og meget andet, der skaber en god rengøringsoplevelse? Så bør du se nærmere på S7 MaxV – ja, rent faktisk de tre forskellige S7 MaxV-løsninger, du kan vælge mellem: 

 • Roborock S7 MaxV (standard)
 • Roborock S7 MaxV Plus (let opgradering)
 • Roborock S7 MaxV Ultra (ultimativ opgradering)

I valget af enten S7 MaxV, S7 MaxV Plus eller S7 MaxV Ultra skal du faktisk ikke forholde dig til selve robotstøvsugeren. Den er nemlig den samme, uanset hvilket valg du tager. Det er derimod den medfølgende dockingstation, du skal se nærmere på. Og her er der virkelig forskel, når man ser nærmere på de tre løsninger.

S7 MaxV har ‘kun’ en dock med automatisk opladning. S7 MaxV Plus kombinerer automatisk opladning med automatisk tømning af robotstøvsugerens støvbeholder. Og i S7 MaxV Ultra, som er den absolutte topudgave, får du både opladning (30 % hurtigere) og støvtømning samt udskiftning af beskidt vand i den integrerede vandtank samt rengøring af robotstøvsugerens moppe. Og det hele sker automatisk.

5 grunde til at købe en Roborock S7 MaxV-robotstøvsuger

 • Sugeevne er forbedret ift. tidligere modeller
 • Automatisk 3D-kortlægning og ruteplanlægning
 • Støvsuger og vasker gulv i samme omgang
 • Dock med automatisk opladning og støvtømning
 • Indstil, overvåg og betjen via app

Oversigt over funktioner i Roborock S7 MaxV

MaxVMaxV PlusMaxV Ultra
+++
3D-kortlægning og ruteberegning+++
Lasernavigation+++
Registrerer tæpper+++
Registrerer forhindringer+++
Støvsugning + gulvvask+++
Støjsvag+++
Dock+++
App+++
Stemmestyring+++
Opladning (automatisk)+++
Tømning af støvbeholder (automatisk)++
Opfyldning af vandtank (automatisk)+
Rengøring af moppe (automatisk)+

Roborock S7 MaxV Priser

Europæiske butikker

DELL PKCG9 Speichermodul 8 GB 1 x 8 GB DDR3L 1600 MHz ECC (PKCG9)
Robot aspirador roborock s7 maxv 6970995784596 s7812387 roborock
* Priser ex levering.

Roborock S7 MaxV+ Priser

Roborock S7 MaxV Plus - støvsuger - robotstyret inkluderet oplader
4.5
Roborock S7 MaxV Plus - Støvsuger - robotstyret - uden pose - 74 W inkluderet oplader
4.5

Roborock S7 MaxV Ultra priser

Roborock S7 MaxV Ultra - støvsuger - robotstyret inkluderet oplader - sort
4.5
Roborock Robotstøvsuger S7 MaxV Ultra - black
4.5

Effektiv rengøring med 3D-kortlægning og lasernavigation

Med indbygget 3D-kortlægning og moderne lasernavigation har S7 MaxV helt styr på hjemmet, og hvor den befinder sig. S7 MaxV kan nemlig registrere og kortlægge rum, hvorefter den nemt kan navigere og nå ud til alle hjørner og kroge. Din app er samtidig stedet, hvor du kan følge S7 MaxV eller foretage ændringer og forbedringer af rengøringsplaner, kortlægning og meget mere. 

Identificerer og undgår forhindringer

Genstande og forhindringer på gulvet er en robotstøvsugers værste fjende. Men tag det roligt. Ved hjælp af ReactiveAI 2.0 og 3D-scanning genkender S7 MaxV objekter på gulvet og kører automatisk uden om dem. Også i mørke. Derudover kan S7 MaxV genkende tæpper, hvorefter den kan øge sugeevnen samt deaktivere moppefunktionen.

Forbedret sugeevne giver forbedret støvsugning

I forhold til tidligere modeller, f.eks. Roborock S6 MaxV (2500 Pa), så har S7 MaxV fået opgraderet sugeevnen til 5100 Pa. Med ekstra sugestyrke samt mulighed for at aktivere tilstanden Max+, der giver et midlertidigt boost, fjernes støv, snavs og skidt nemt og effektivt.

Sugekraft boostes til visse rum og behov

Nogle rum i hjemmet kræver en mere grundig rengøring. Og det behov forstår S7 MaxV. Den smarte teknologi, som S7 MaxV har, gør nemlig, at den kan identificere og genkende møbler og rum. Herefter kan S7 MaxV på smarteste vis tilpasse sin rengøring og sugekraft til det konkrete rum og behov for rengøring.

”Forbedret sugekraft, smart teknologi og en brugervenlig app giver en effektiv rengøring”

Støvsuger OG vasker gulvet

En støvsugning er godt skridt mod et rent hjem. En støvsugning kombineret med en gulvvask gør blot rengøringen bedre og dit hjem endnu mere rent. Og den praktisk kombi får du med S7 MaxV, da denne robotstøvsuger er en støvsuge-/vaskerobot med indbygget moppe.

Automatisk opladning i flot dockingstation

Dockingstationen, som S7 MaxV bruger en del af sin tid i, sørger for at opladning sker helt automatisk. Både når S7 MaxV er færdig med sin rengøringsrutine, men også når den er ved at løbe tør for strøm og derfor trænger til ny energi. Herefter genoptages arbejdet, hvor den slap, hvilket er ret smart. Nå ja, så har dockingstationen også et moderne og stilfuldt design, der på ingen måde forringer indretningen i dit hjem.

Appen er praktisk og brugervenlig

Mange har deres smartphone lige ved hånden det mest af tiden. Derfor er det også praktisk og smart, at du kan bruge din S7 MaxV-app til at indstille, følge og betjene robotstøvsugeren. Du kan f.eks. ændre eller oprette rengøringsplaner, tilpasse sugekraften, få aktuelle data og informationer samt meget mere.

Tal til S7 MaxV og andre med stemmestyring

Hvis du på noget tidspunkt er i tvivl, om S7 MaxV er en intelligent robotstøvsuger, så kan det også nævnes, at den er stemmestyrings-kompatibel. Det vil sige, at den kan betjenes via stemmestyring, da den har indbygget kamera og mikrofon. Du kan f.eks. tale til S7 MaxV og få den til at starte eller stoppe rengøringen – eller du kan tale til andre i nærheden. 

FORDELE

 • 3D-kortlægning og ruteplanlægning er effektivt
 • Sugekraft er forbedret – og kan boostes under drift
 • Støvsugning + gulvvask
 • Dock med automatisk oplader

ULEMPER

 • Auto-tømmestationen er kun et tilkøb

Roborock S7 MaxV Priser

Europæiske butikker

DELL PKCG9 Speichermodul 8 GB 1 x 8 GB DDR3L 1600 MHz ECC (PKCG9)
Robot aspirador roborock s7 maxv 6970995784596 s7812387 roborock
* Priser ex levering.

Roborock S7 MaxV Plus

Automatisk ladning og støvtømning på samme tid

Roborock S7 MaxV Plus er en god opgradering i forhold til S7 MaxV. Du får nemlig glæde af en forbedret dock, der kombinerer auto-opladning med automatisk tømning af robotstøvsugerens støvbeholder.

Docken har også et flot og gennemført design, så den kan stå frit fremme uden at være i vejen, men også ser godt ud. Med S7 MaxV Plus slipper du i højere grad for selv at skulle tømme robotstøvsugeren – bl.a. fordi kapaciteten i støvbeholderen er på tre liter. Støvposen er nem at erstatte, og glemmer du at sætte en ny pose i støvbeholderen, registrerer S7 MaxV Plus dette automatisk, så den ikke tømmes, når posen mangler.

”Automatisk oplade- og støvtømmestation er en praktisk opgradering”

FORDELE

 • Tømmer støvbeholder og lader op automatisk
 • Sparer dig tid og energi

Roborock S7 MaxV+ Priser

Roborock S7 MaxV Plus - støvsuger - robotstyret inkluderet oplader
4.5
Roborock S7 MaxV Plus - Støvsuger - robotstyret - uden pose - 74 W inkluderet oplader
4.5

Roborock S7 MaxV Ultra

Tømning, rengøring og genopfyldning sker automatisk

Ønsker du endnu mere glæde af din robotstøvsuger og dockingstation, er S7 MaxV Ultra den klart bedste opgradering. Dockingstationen i Roborock S7 MaxV Plus giver dig nemlig en dock, der kombinerer opladning og tømning af robotstøvsugerens støvbeholder med rengøring af moppen samt genopfyldning af rent vand i vandtanken – og alt sker automatisk. Derudover er det også et plus, at opladningen i S7 MaxV Ultra sker 30 % hurtigere i forhold til tidligere Roborock-dockingstationer.

”Automatisk støvtømning, mopperengøring og vandopfyldning gør S7 MaxV Ultra til det bedste køb”

FORDELE

 • Tømmer støv, rengør moppe og genopfylder vandtank automatisk
 • Sparer dig tid og kræfter pga. automatisering 
 • Forbedrer den regelmæssige vedligeholdelse af S7 MaxV

Roborock S7 MaxV Ultra Priser

Roborock S7 MaxV Ultra - støvsuger - robotstyret inkluderet oplader - sort
4.5
Roborock Robotstøvsuger S7 MaxV Ultra - black
4.5

Oversigt over specifikationer i Roborock S7 MaxV

Støjniveau (dBA )67 (Normal)
Driftstid (min.)180
Kapacitet i skraldespand (ml)400
Kapacitet i vandtank (ml)200
Sugestyrke (Pa)5100
Anbefalet areal (m2)300

Ofte stillede spørgsmål om Roborock S7 MaxV

 • Er S7 MaxV et godt valg til hjem med kæledyr?
  • Ja. Roborock S7 MaxV er effektiv til rengøring i hjem med kæledyr. Robotstøvsugeren har sugekraft, der er forbedret ift. tidligere modeller, og kan tilpasse sugekraften efter rum, overflade og rengøringsbehov. S7 MaxV kombinerer også støvsugning og moppevask, så rengøringen bliver endnu mere effektiv.
 • Kan S7 MaxV støvsuge i mørke?
  • Ja. Roborock S7 MaxV anvender ReactiveAI 2.0 og 3D-scanning til at registrere og fortolke genstande, hvorefter den tilpasser sin navigation og rengøring – også i mørke.
 • Kan jeg justere sugekraften i S7 MaxV?
  • Ja. Sugekraften i Roborock S7 MaxV kan justeres op og ned, når det er nødvendigt. Dette gøres via din app, og du kan vælge mellem forskellige tilstande, som ’Balanced’ og ’Turbo’. S7 MaxV registrerer også forskellige overflader og rum helt automatisk og tilpasser sugekraften til rengøringsbehovet.

Skal jeg købe Roborock S7 MaxV, Plus eller Ultra?

Ønsker du dig en ny robotstøvsuger med imponerende sugekraft, smart 3D-kortlægning og ruteplanlægning, automatisk tilpasning efter rengøringsbehov og mange andre smarte funktioner og teknologier? Og alt sammen noget, der kan tilpasses via en app? Så er en Roborock S7 MaxV-robotstøvsuger et super valg.

Selvom S7 MaxV-robotstøvsugeren har en masse at byde på, så er det faktisk ikke selve robotten, du skal vurdere din beslutning på. Det er derimod den dockingstation, der medfølger til hver af de tre køb.

I S7 MaxV har docken automatisk opladefunktion – og ikke mere end det. I S7 MaxV Plus kombinerer docken automatisk ladning med automatisk tømning af støvposen efter hver rengøring, så du slipper for det. Men S7 MaxV Ultra er den ultimative løsning.

I S7 MaxV Ultra får du ikke kun glæde af automatisk opladning (30 % hurtigere) og støvtømning. Docken er også opgraderet, så den rengør robotstøvsugerens moppe, udskifter beskidt vand med rent vand og dermed giver en forbedret rengøringsoplevelse og vedligeholdelse af S7 MaxV Ultra – og det hele sker automatisk. Derfor er Roborock S7 MaxV Ultra også vores vinder i vores S7 MaxV-test.

Roborock S7 MaxV Priser

Europæiske butikker

DELL PKCG9 Speichermodul 8 GB 1 x 8 GB DDR3L 1600 MHz ECC (PKCG9)
Robot aspirador roborock s7 maxv 6970995784596 s7812387 roborock
* Priser ex levering.

Roborock S7 MaxV+ Priser

Roborock S7 MaxV Plus - støvsuger - robotstyret inkluderet oplader
4.5
Roborock S7 MaxV Plus - Støvsuger - robotstyret - uden pose - 74 W inkluderet oplader
4.5

Roborock S7 MaxV Ultra priser

Roborock S7 MaxV Ultra - støvsuger - robotstyret inkluderet oplader - sort
4.5
Roborock Robotstøvsuger S7 MaxV Ultra - black
4.5

Relaterede artikler