Tilbud

Severin Crepepande

Med Severins elektriske crepepande kan du nemt og hurtigt lave crepês og pandekager. Den er udstyret med en termostat, der gør det let at regulere temperaturen på panden, så du altid kan opnå den ønskede stegning. Gennemsnitstemperaturen på panden er på 210 grader, så du er sikret et perfekt resultat hver gang.

Severin Crepepande
4.5
SEVERIN CM 2198 - Pandekagepande - 1 kW - sort
4.5
Pandekagejern Ø 30 cm
Severin Crepepande - 1000W
3.5
Severin Crepepande - 1000W
4.5
Severin Severin CM 2198 pandekagejern Ø30 cm Sort
Crepepande Severin CM 2198 1000 W Ø 30 cm Sort
4
Crepespande Ø30 cm 1000 watt
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Severin
EAN: 4008146219801
Varenummer (SKU): 7375900695083806 Kategori:

Severin Crepepande

Er du på udkig efter Severin Crepepande? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Severin Crepepande bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Severin Crepepande er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Severin Crepepande får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Severin Crepepande online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Severin Crepepande uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Severin Crepepande. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4008146219801