Viser alle 6 resultater

 • Kockums Jernverk Crepepande 18 cm, kulstål

  449 kr.

  Kockums Jernverk Crepepande 18 cm er verdens første fræste crêpepande i kulstål, fremstillet i Anderstorp. Den har en lav kant og en let vinklet inderside, hvilket gør det nemt at vende crêpes og pandekager. Med sin holdbare og praktiske design er denne crepepande et professionelt valg.

 • Caso CM1300 crepepande, stål/sort

  Caso CM1300 crepepande, stål/sort

  400 kr.

  Lav lækre crepes med dette topmoderne produkt fra tyske Caso. CM1300 Crepepanden har en ekstra stor overflade på 33 cm, med en non-stick belægning og LED-lys, der skifter farve og viser, når den korrekte temperatur er nået. Med dette praktiske redskab kan du let lave crepes, der er klar til at blive serveret. Vend madlavningen med Caso CM1300 Crepepande og nyd de perfekte crepes!

 • Steba CR32 crepepande

  Steba CR32 crepepande

  380 kr.

  Lav lækre, franske crepes til hele familien takket være crepepanden fra Steba. CR32 crepepanden har en formstøbt overflade af aluminium med non-stick belægning af høj kvalitet, så du er sikret, at dine pandekager ikke brænder fast. Den elektriske pandekag

 • Ariete Party Time Elektrisk Crepepande, rød

  Ariete Party Time Elektrisk Crepepande, rød

  262 kr.

  Server crepes, pandekager og mere for hele familien med den elektriske crepepande fra Ariete! Denne elegante røde crepepande er udstyret med et grønt indikatorlys, der tænder når panden er varm nok. To træredskaber medfølger, så du kan lave proffesionelle crepes og pandekager. Giv familiefesten et vintagedesign med Ariete Party Time Elektrisk Crepepande.

 • Ariete Party Time Elektrisk Crepepande, blå

  Ariete Party Time Elektrisk Crepepande, blå

  279 kr.

  Server crepes, pandekager og meget mere for hele familien med den elektriske crepepande fra Ariete. Når panden er varm nok, tænder det grønne indikatorlys. To træredskaber medfølger. Det elektriske apparat kommer i et smart vintagedesign og fås i to fo

 • Tilbud Severin Crepepande

  Severin Crepepande

  Original price was: 261 kr..Current price is: 239 kr..

  Med Severins elektriske crepepande kan du nemt og hurtigt lave crepês og pandekager. Den er udstyret med en termostat, der gør det let at regulere temperaturen på panden, så du altid kan opnå den ønskede stegning. Gennemsnitstemperaturen på panden er på 210 grader, så du er sikret et perfekt resultat hver gang.

Vil du vide mere omkring Crepepander?

Er du vild med tynde, lækre pandekager, skal du tilberede dem på en crepepande. Her kan du bruge et praktisk redskab af træ til at fordele dejen med, så pandekagen bliver helt jævn og tynd. Crepepanderne er elektriske, så de fordeler varmen ligeligt. Derudover giver det mulighed for at have den stående på spisebordet, så du kan lange pandekager direkte over på tallerkenerne.

Sådan vælger du den bedste crepepande til dine behov

Inden du vælger en crepepande, er der en række detaljer, som du bør tænke over. Det er i første omgang:

 • Størrelse: Du bør se på, hvor stor en diameter crepepanden har, da den selvfølgelig er afgørende for, hvor store pandekager du kan tilberede.

 • Mulighed for at justere temperaturen: Du bør også se på, hvad dine muligheder for at justere temperaturen er. Det er klart, at jo bedre mulighed du har for at justere temperaturen, des nemmere vil det være at vælge den rette temperatur til pandekagerne.

 • Non-stick-belægning: Det kan være en fordel at vælge en crepepande med non-stick-belægning. Det sikrer, at pandekagerne ikke hænger fast i panden, så du nemmere kan vende dem. Derudover gør non-stick-belægningen det også nemmere for dig at gøre panden ren.

 • Rengøring: Ud over non-stick-belægning kan det også være en god idé, at du også ser på, hvordan du gør crepepanden ren. Er rengøringen for besværlig, betyder det ofte, at du ikke får brugt crepepanden lige så meget.

Alternativer til en crepepande

Inden du vælger en crepepande, bør du se på de alternativer, der findes. Så har du nemlig en bedre idé om, hvorvidt du træffer det rigtige valg eller ej.

 • Gasgrill: Du kan nemt tilberede pandekager til dessert på grillen. Alt det kræver er, at du har en pande, der kan tåle grillens høje temperaturer. Gasgrillen er hurtig at tænde, så du behøver ikke engang at tænde den for at tilberede hovedretten også.

 • Mikrobølgeovn: I en mikrobølgeovn er det også muligt at tilberede pandekager, hvis du ikke ønsker at bruge den klassiske metode med en pande og et komfur. Du blander bare en pandekagedej, kommer den på en tallerken og giver den cirka to minutter. Det kan dog kræve nogle eksperimenter, da mikrobølgeovne er forskellige.

 • Raclette: En raclette består typisk af en stegeplade foroven og en plade forneden, hvor der kan stå små skuffer. Skufferne er perfekte til at tilberede små pandekager i, som du kan komme dit stegte kød og grøntsager på.

Find nemt din nye crepepande gennem Hvidevarebanditten.dk

Her hos Hvidevarebanditten.dk forhandler vi ikke crepepander. I stedet har vi samlet et stort udvalg til dig på tværs af forhandlere, så du nemt kan finde den crepepande, der passer til dit behov. Alle crepepanderne er fundet hos danske webshops, der har en høj rating på Trustpilot.

Når du klikker dig ind for at læse mere om de forskellige crepepander, kan du altid se, hvad den koster hos den enkelte forhandler. På den måde kan du hurtigt danne dig et overblik over, om der er nogle steder, hvor den er billigere eller måske endda er på tilbud.

Rul op i produktoversigten herover, find den crepepande, du skal lave pandekager på i fremtiden, og køb den i dag.