Severin Ismaskine 180w 2 liter Stål

Severin EZ 7405 er en kraftfuld og effektiv ismaskine, der kan lave skønne hjemmelavede is-varianter eller yoghurt på kun 30 minutter. Det kompakte design gør det let at finde plads til maskinen, og kompressoren sikrer en hurtig nedkøling. Maskinen har en kapacitet på 2 liter og en effekt på 180 W, og er fremstillet i robust stål, så den kan holde til mange års brug. Med Severin Ismaskine kan du nemt og hurtigt lave lækre og smagfulde is-varianter til hele familien.

Ismaskine med Kompressor Yoghurtfunktion 2L
SEVERIN EZ 7405 - Sorbetblender - 2 liter - 180 W - børstet rustfrit stål
4.5
SEVERIN EZ 7405 - Sorbetblender - 2 liter - 180 W - børstet rustfrit stål
4.5
Severin Severin ismaskine Grå
Severin Ismaskine 180w 2 liter Stål
3.5
Severin ismaskine 2 liter stål
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Severin
EAN: 4008146030048
Varenummer (SKU): 5637000008634461 Kategori:

Severin Ismaskine 180w 2 liter Stål

Er du på jagt efter Severin Ismaskine 180w 2 liter Stål? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Severin Ismaskine 180w 2 liter Stål bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Severin Ismaskine 180w 2 liter Stål er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Severin Ismaskine 180w 2 liter Stål får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Severin Ismaskine 180w 2 liter Stål online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Severin Ismaskine 180w 2 liter Stål uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx Severin Ismaskine 180w 2 liter Stål. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4008146030048