Siemens CS656GBS2 – Dampovn

Siemens CS656GBS2 – Dampovn Kompaktovn giver en perfekt kombination af damp og varmluft til at tilberede varme retter, der er så saftige og smagfulde som muligt. Nem at bruge De Dietrich DKR 7580 A – Kombi dampovn er let og intuitiv at betjene, og du kan selv indstille temperatur og tid til den ret, du ønsker at tilberede. Varmluften er perfekt til bagning, og den intelligente kombination af damp- og varmluftsteknologi giver dig mulighed for at tilberede et udvalg af resultater. Nem rengøring og ekstremt energieffektiv Denne ovn er designet til nem rengøring, og den har en A++ energiklassificering, så du kan spare op til 25% på dit energiforbrug. Med en dampovn fra De Dietrich har du alt, hvad du har brug for, for at tilberede lækre, sunde og velsmagende retter.

Siemens iQ700 CS656GBS2 - Ovn - til indbygning - niche - bredde: 56 cm - dybde: 55 cm - højde: 45 cm - med selv-rengøring - Klasse A+ - rustfrit stål
4.5
Siemens CS656GBS2 - Dampovn
4.5
Siemens CS656GBS2 - Dampovn
4.5
Siemens Indbygningsovn CS656GBS2
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siemens
EAN: 4242003839263
Varenummer (SKU): 5348500531476595 Kategori:

Siemens CS656GBS2 – Dampovn

Er du på udkig efter Siemens CS656GBS2 – Dampovn? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siemens CS656GBS2 – Dampovn bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siemens CS656GBS2 – Dampovn er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Siemens CS656GBS2 – Dampovn får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Siemens CS656GBS2 – Dampovn online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siemens CS656GBS2 – Dampovn uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Siemens CS656GBS2 – Dampovn. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4242003839263

Brand

Siemens