Tilbud

Siemens GS36VVWEW – Fritstående fryseskab

Siemens GS36VVWEW – Fritstående fryseskab er et kompakt og stilfuldt fryseskab, der udstyres med en elektronisk temperaturstyring, der sikrer en konstant temperatur inde i skabet. Fryseskabet har en SuperFrys-funktion, der giver mulighed for hurtig indfrysning af store mængder mad uden at ødelægge de allerede frosne varer. Denne funktion er uundværlig, når der skal opbevares store mængder mad. Med en kombination af et stilfuldt design, konstant temperatur og hurtig indfrysning af mad gør Siemens GS36VVWEW – Fritstående fryseskab det perfekte valg til hjemmet.

DKK kr. 5.606,00
kr. 6.999,00
Siemens GS36VVWEW - Fritstående fryseskab
4.5
DKK kr. 6.499,00
Siemens Fryseskab GS36VVWEW
DKK kr. 9.898,00
Siemens iQ300 GS36VVWEW - Fryser - stående - bredde: 60 cm - dybde: 65 cm - højde: 186 cm - 249 liter - Klasse E - hvid
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Siemens
EAN: 4242003892978
Varenummer (SKU): 5348500531511513 Kategori:

Siemens GS36VVWEW – Fritstående fryseskab

Er du på udkig efter Siemens GS36VVWEW – Fritstående fryseskab? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siemens GS36VVWEW – Fritstående fryseskab bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Siemens GS36VVWEW – Fritstående fryseskab er fra producenten mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Siemens GS36VVWEW – Fritstående fryseskab får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Siemens GS36VVWEW – Fritstående fryseskab online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Siemens GS36VVWEW – Fritstående fryseskab uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Siemens GS36VVWEW – Fritstående fryseskab. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4242003892978

Brand

Siemens