Tilbud

Siemens LC87KIM60 – Væghængt emhætte – UDG.

Quickly og støjsvage miljø. Denne væghængte emhætte har en stilfuld design som passer perfekt til ethvert moderne køkken. Det kompakte, diskrete design gør det muligt at få en ren og glat overflade i køkkenet. Den har en høj kapacitet , som gør det muligt at fjerne støv, røg og køkkenluft hurtigt og effektivt. Den er designet til at arbejde på en energieffektiv måde og er derfor en god mulighed for miljøvenlige madlavningssessioner. Siemen LC87KIM60 – Væghængt emhætte er sikker, kraftfuld og stilfuld. Det tilbyder et rent, støjsvage og energieffektivt miljø. Det er designet med høj kapacitet og er perfekt til ethvert moderne køkken. Det gør det let at fjerne støv, røg og køkkenluft hurtigt og effektivt.

DKK kr. 9.398,00
kr. 9.499,00
Siemens LC87KIM60 - Væghængt emhætte
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiemensEAN: 4242003761021 Varenummer (SKU): 5348500531444948 Kategorier: ,

Siemens LC87KIM60 – Væghængt emhætte – UDG.

Er du på udkig efter Siemens LC87KIM60 – Væghængt emhætte – UDG.? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Siemens LC87KIM60 – Væghængt emhætte – UDG. bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siemens LC87KIM60 – Væghængt emhætte – UDG. er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Siemens LC87KIM60 – Væghængt emhætte – UDG. får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Siemens LC87KIM60 – Væghængt emhætte – UDG. online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Siemens LC87KIM60 – Væghængt emhætte – UDG. uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Siemens LC87KIM60 – Væghængt emhætte – UDG.. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4242003761021

Brand

Siemens