Smeg KD100HXE – Væghængt emhætte

Njå denne Smeg Classic emhætte KD100HXE og nyd en røgfri, lugtfri og dampfri madlavning. Emhætten har en kapacitet på 639 m3/t, 3 effektniveauer, 1 boost-niveau og 2 energibesparende LED-lys. Den væghængte model vil gøre dit køkken mere åndbart og sikre effektiv fjernelsen af røg, dampe og lugte. Med den professionelle finish og det stilfulde design, vil dette produkt tilføje noget ekstra til dit køkken. Skab det perfekte miljø at tilberede din mad på, med Smeg KD100HXE – Væghængt emhætte.

Smeg Classic emhætte KD100HXE
3.5
Smeg KD100HXE - Væghængt emhætte
4.5
Smeg KD100HXE Emhætte rustfri stål
4.5
Smeg KD100HXE - Væghængt emhætte
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SMEG Danmark
EAN: 8017709276874
Varenummer (SKU): 5348500531477556 Kategorier: ,

Smeg KD100HXE – Væghængt emhætte

Er du på jagt efter Smeg KD100HXE – Væghængt emhætte? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Smeg KD100HXE – Væghængt emhætte bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Smeg KD100HXE – Væghængt emhætte er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Smeg KD100HXE – Væghængt emhætte får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Smeg KD100HXE – Væghængt emhætte online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Smeg KD100HXE – Væghængt emhætte uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Smeg KD100HXE – Væghængt emhætte. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8017709276874