Tilbud

Smeg KICGR70X – Skabsintegreret emhætte

For tilstrækkelig sugning. LED-belysning og timerfunktioner tilføjer endnu mere praktisk bekvemmelighed. Denne skabsintegrerede emhætte er fremstillet af rustfrit stål for langvarig holdbarhed. Gør køkkenet mere behageligt med denne Smeg KICGR70X skabsintegrerede emhætte. Med en stor kapacitet på 690 m3/t og tre hastighedsindstillinger til professional-tone, får du den effektive sugning, du behøver. LED-belysning og timerfunktioner tilføjer endnu mere bekvemmelighed til produktet. Denne skabsintegrerede emhætte er lavet af slidstærke og rustfrie materialer, så du kan nyde den i årevis. Tag kontrol over køkkenets lugte med Smeg KICGR70X.

Smeg emhætte KICGR70X
3.5
Smeg KICGR70X - Skabsintegreret emhætte
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SMEG Danmark
EAN: 8017709262204
Varenummer (SKU): 5348500531412279 Kategori:

Smeg KICGR70X – Skabsintegreret emhætte

Er du på udkig efter Smeg KICGR70X – Skabsintegreret emhætte? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Smeg KICGR70X – Skabsintegreret emhætte bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Smeg KICGR70X – Skabsintegreret emhætte er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Smeg KICGR70X – Skabsintegreret emhætte får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Smeg KICGR70X – Skabsintegreret emhætte online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Smeg KICGR70X – Skabsintegreret emhætte uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Smeg KICGR70X – Skabsintegreret emhætte. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8017709262204

Brand

SMEG Danmark