Tilbud

Smeg KT110BLE – Væghængt emhætte

Giv dit køkken et moderne og stilfuldt look med Smeg KT110BLE – Væghængt emhætte. Denne emhætte har en maksimal filtreringskapacitet på 820 m3/t, som gør den til det perfekte valg til professionel madlavning og kulinariske udfoldelser. Uanset om du steger, koger eller stegning, vil denne emhætte hjælpe med at holde luften frisk under madlavningen. Installer denne Smeg emhætte og nyd en ren og frisk luft under madlavningen.

DKK kr. 8.397,00
kr. 11.995,00
Smeg Victoria emhætte
3.5
DKK kr. 10.099,00
Smeg Veggmontert Ventilator 110 cm, Svart
4.5
DKK kr. 11.995,00
Smeg KT110BLE - Væghængt emhætte
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SMEG DanmarkEAN: 8017709211691 Varenummer (SKU): 5348500531477617 Kategorier: ,

Smeg KT110BLE – Væghængt emhætte

Er du på jagt efter Smeg KT110BLE – Væghængt emhætte? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Smeg KT110BLE – Væghængt emhætte bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Smeg KT110BLE – Væghængt emhætte er fra mærket mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Smeg KT110BLE – Væghængt emhætte får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Smeg KT110BLE – Væghængt emhætte online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Smeg KT110BLE – Væghængt emhætte uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Smeg KT110BLE – Væghængt emhætte. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8017709211691