Tilbud

Tefal frituregryde – Easy Pro

Frituregryden fra Tefal gør det muligt at få lækre, hjemmelavede pommes frites, chilipoppers og falafler med et minimum af besvær. Gryden er lavet af rustfrit stål og har et flot og professionelt udseende. Den har en justerbar termostat med lysindikator, så du altid har kontrol over temperaturen, mens du tilbereder din mad. Emaljen gør det let at gøre gryden ren, og alle dele, undtagen kontrolpanelet, kan komme i opvaskemaskinen. Frituregryden fra Tefal kan holde op til 3 liter olie og har en watt på 1500, så du kan fryse, grille, stege og krydre alt det, du har lyst til.

Tefal easy pro friture 3L
5
Tefal - Easy Pro Deep Fryer
Tefal Easy Pro Fryer
4.5
Tefal frituregryde - Easy Pro
4.5
Tefal Easy Pro FR3330/70 - Frituregryde
4.5
Tefal Easy Pro frituregryde
4.5
Tefal FR333070 Easy Pro Deep Fryer - 3L
5
Tefal FR333070 Easy Pro Deep Fryer - 3L
5
Fryer Easy Pro Bedst i test
4.5
Tefal Fritös Easy Pro Bäst i test
Tefal Easy Pro frituregryde
3.5
Tefal Easy Pro Fryer
4.5
Tefal - Fritøse Easy Pro FR333070
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Tefal
EAN: 3045386371723
Varenummer (SKU): 8029801921034537 Kategori:

Tefal frituregryde – Easy Pro

Er du på udkig efter Tefal frituregryde – Easy Pro? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Tefal frituregryde – Easy Pro bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Tefal frituregryde – Easy Pro er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Tefal frituregryde – Easy Pro får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Tefal frituregryde – Easy Pro online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Tefal frituregryde – Easy Pro uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at købe hvidevarer som fx Tefal frituregryde – Easy Pro. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

3045386371723