Tilbud

Wilfa ismaskine – ICMS-C15 Vanilje

Ismaskine fra Wilfa giver dig mulighed for at lave luftig is hjemme på ingen tid. Maskinen er udstyret med stålskål og helautomatisk kompressor, som fryser ingredienserne undervejs. Fyld ingredienserne på, tænd maskinen, og en time senere kan I nyde resultatet – en luftig is uden krystaller. Maskinen har en frysetemperatur fra -18 til -35°C og holder isen kold i en time. LCD-skærmen viser den digitale timer, så I kan følge med, og når den er færdig, kan I nyde hjemmelavet is til dessert! Med Wilfa Ismaskine ICMS-C15 Vanilje kan du nemt og hurtigt lave hjemmelavet is på ingen tid.

Wilfa ismaskine - ICMS-C15 Vanilje
4.5
Wilfa ICMS-C15 ismaskine
4.5
Wilfa Vanilje ismaskine 1,5 l Rustfrit stål
Vanilla Ismaskine Rustfri stål 1,5 L
Wilfa ICMS-C15 ismaskine
4.5
Wilfa ICMS-C15 - Ismaskine
4.5
Wilfa Vanilla ismaskine ICMSC15 (rustfrit stål)
3.5
Wilfa Vanilla ICMS-C15
Wilfa ICMS-C15 - Ismaskine
4.5
Wilfa Køkkenmaskine ICMS-C15
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Wilfa
EAN: 7044876099983
Varenummer (SKU): 8029802135409055 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Wilfa´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Wilfa ismaskine – ICMS-C15 Vanilje

Er du på udkig efter Wilfa ismaskine – ICMS-C15 Vanilje? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Wilfa ismaskine – ICMS-C15 Vanilje bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Wilfa ismaskine – ICMS-C15 Vanilje er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Wilfa ismaskine – ICMS-C15 Vanilje får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Wilfa ismaskine – ICMS-C15 Vanilje online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Wilfa ismaskine – ICMS-C15 Vanilje uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe hvidevarer som fx Wilfa ismaskine – ICMS-C15 Vanilje. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7044876099983