WMF Sous-Vide Garer Lono Pro

Forkæl dine smagsløg med WMF Sous-Vide Garer Lono Pro! Denne 2-i-1-funktionelle enhed kombinerer Sous Vide og Slow Cooker i én, med 6 liters kapacitet og 1500 W effekt. Med 2 programmerbare indstillinger og variabel temperatur fra 35 ° C til 90 ° C, kan du nyde professionel tilberedning af kød, fisk og grøntsager på en blid måde. Timerfunktionen giver dig mulighed for op til 72 timers perfektionering af dine retter!

WMF Lono 04.1536.0011, Sous vide water oven, Rustfrit stål, Knap, LCD, 35 °C, 90 °C
4.5
WMF Sous-Vide Garer Lono Pro
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: WMF
EAN: 4211129133302
Varenummer (SKU): 5372800316054317 Kategori:

WMF Sous-Vide Garer Lono Pro

Er du på udkig efter WMF Sous-Vide Garer Lono Pro? Så er du landet det helt rigtige sted. Med WMF Sous-Vide Garer Lono Pro bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

WMF Sous-Vide Garer Lono Pro er fra producenten mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber WMF Sous-Vide Garer Lono Pro får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller WMF Sous-Vide Garer Lono Pro online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager WMF Sous-Vide Garer Lono Pro uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx WMF Sous-Vide Garer Lono Pro. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4211129133302