Viser alle 15 resultater

 • Honeywell luftkøler DAC2AE

  Honeywell luftkøler DAC2AE

  1.499 kr.

  Honeywell luftkøleren DAC2AE har en luftstrøm på 190 m³/t, hvilket gør de varmeste sommerdage lidt mere behagelige. Den er ideel til spotkøling i mindre rum på op til 6 m². Køleren har et kompakt og let design, der giver stor fleksibilitet.

 • Pladsholder

  Honeywell TC30PE luftkøler

  2.469 kr.

  Honeywell TC30PE luftkøler – Kompakt luftkøler, egnet til stuer, lejligheder og mindre kontorer – Klima & varme Aircondition

 • Honeywell luftkøler ES800

  Honeywell luftkøler ES800

  1.790 kr.

  Honeywell luftkøler ES800 er perfekt til køling af små indendørs områder og har 3 hastighedsindstillinger, isrum og fjernbetjening samt en timer og oscillerende funktioner.

 • Honeywell luftkøler CL30XC

  Honeywell luftkøler CL30XC

  2.890 kr.

  Bring de varme sommerdage ned et par grader med Honeywell CL30XC luftkøler. Dette avancerede luftkøleranlæg giver en behagelig køling i op til 30 m2 med 4 hastighedsindstillinger, der nemt kan vælges fra den intuitive touchskærm. Hold din bolig kølig og behagelig selv under de varmeste forhold med Honeywell CL30XC luftkøler.

 • Luftkøler Ravanson KR-9000 80 W Hvid

  Luftkøler Ravanson KR-9000 80 W Hvid

  1.024 kr.
 • Evapolar evaSMART luftkøler

  Evapolar evaSMART luftkøler

  1.516 kr.

  evaSMART fra evapolar er en personlig og patenteret luftkøler, der ved hjælp af naturlig fordampnings-køling sænker temperaturen med 5-10 grader (C), i en zone på 1-3 m2 ved sengen, ved sofaen, på skrivebordet, på arbejdspladsen. evaSMART er baseret på ev

 • Olimpia Splendid Peler 20 luftkøler 110W

  Olimpia Splendid Peler 20 luftkøler 110W

  2.199 kr.

  Den kraftige og bærbare Olimpia Splendid Peler 20 luftkøler 110W er ideel til at sænke indendørs temperatur med op til fire grader under optimale forhold. Den ekstra store vandtank på 20 liter giver mulighed for et efficient køleresultat. Desuden er den udstyret med fire hjul, hvilket gør det nemt at flytte den rundt om i rummet. Olimpia Splendid Peler 20 luftkøler 110W er professionel og energieffektiv, og den er udstyret med et stilrent design, der passer ind i de fleste hjem. Det er den perfekte løsning til beroligende kølighed i forbindelse med varme sommerdage.

 • Olimpia Splendid Peler 8 luftkøler 75W

  Olimpia Splendid Peler 8 luftkøler 75W

  1.799 kr.

  Olimpia Splendid Peler 8 luftkøler 75WMed Olimpia Splendids nye serie af luftkølere kan du skabe et bedre indeklima og sænke indendørstemperaturen. Olimpia Splendid er et italiensk firma med over 60 års erfaring inden for indendørs klima og klassisk itali

 • Olimpia Splendid Peler Tower luftkøler 65W

  Olimpia Splendid Peler Tower luftkøler 65W

  1.599 kr.

  Olimpia Splendid Peler Tower luftkøler 65WOlimpia Splendid Pelèr Tower tilbyder dig muligheden for at sænke indendørstemperaturen og skabe et bedre indeklima. Med over 60 års erfaring inden for indendørs klima og et klassisk italiensk design, er Olimpia S

 • Air Pure Tech luftfugter og luftkøler (hvid)

  Air luftkøler (hvid)

  1.199 kr.

  Air Luftkøler 29704 (hvid) er den perfekte løsning til at holde kontrol med temperaturen og luftfugtigheden selv i de varmeste sommerdage. Den har tre hastigheder samt tre vindtilstande, og ligeledes medfølger en fjernbetjening for mere behagelig betjening. Med denne luftkøler er du godt rustet til at overkomme sommervarmen.

 • Evapolar luftkøler - Evalight Plus - Sort

  Evapolar luftkøler – Evalight Plus – Sort

  1.248 kr.

  Personlig luftkøler fra Evapolar Fra arbejdsbordet, til sofabordet til natbordet. Luftkøleren giver en frisk, kølig brise, som du nemt tager med dig hele dagen. Evalight Plus er nem at betjene, har trinløs hastighed og justerbart LED-lys. Brugervenlig betjening Patenteret filterteknologi Sænker temperaturen med op til 10º C Tilpas lyset til indretningen Luftkøler med trinløs hastighed…

 • Evapolar luftkøler - Evalight Plus - Hvid

  Evapolar luftkøler – Evalight Plus – Hvid

  1.248 kr.

  Personlig luftkøler fra Evapolar Fra arbejdsbordet, til sofabordet til natbordet. Luftkøleren giver en frisk, kølig brise, som du nemt tager med dig hele dagen. Evalight Plus er nem at betjene, har trinløs hastighed og justerbart LED-lys. Brugervenlig betjening Patenteret filterteknologi Sænker temperaturen med op til 10º C Tilpas lyset til indretningen Luftkøler med trinløs hastighed…

 • eeese Lea 2-i-1 luftkøler og luftbefugter - 30m2 - 1000m3/time - 2512

  eeese Lea 2-i-1 luftkøler og luftbefugter – 30m2 – 1000m3/time – 2512

  2.195 kr.

  Med eeese Lea 2-i-1 luftkøler og luftbefugter kan du nemt, hurtigt og effektivt sænke temperaturen på 30m2 med op til 3 grader. Med 8 ventilatorhastigheder og en luftstrøm på 1000m3 per time kan du justere luftstrømmen til dine behov og skabe et behageligt og optimal indeklima. Lea luftkøleren er også energisparende og nem at betjene med det intuitive 2512 display. Med Lea luftkøleren kan du nyde køligere sommertemperaturer med stil og optimal komfort.

 • Aircooler evaSMART hvid bordmodel - personlig luftkøler

  Aircooler evaSMART hvid bordmodel – personlig luftkøler

  1.577 kr.
 • Honeywell luftkøler CO60PM

  Honeywell luftkøler CO60PM

  4.290 kr.

  Hold temperaturen behagelig i dit hjem med denne Honeywell luftkøler CS10XE, som effektivt kan køle et rum på op til 87 m2. Med tre køleelementer på hver side og muligheden for direkte vandpåfyldning, er denne 3-i-1 enhed et ideelt valg til at opretholde en behagelig temperatur.

Vil du vide mere omkring Luftkølere?

En luftkøler – også kaldet en rumkøler – er bedst egnet til mindre rum og i et tørt miljø. Men er disse forhold til stede, er en rumkøler ideel til at holde en behagelig temperatur. Den er altså perfekt til det private hjem eller mindre kontorer, venteværelser, mødelokaler osv.

Hvilken luftkøler skal jeg vælge?

Det er ikke ligegyldigt, hvilken luftkøler du vælger, hvis den skal opfylde visse krav og dække dine behov. Læs med herunder, og find ud af, hvad der er vigtigt at tage med i dine overvejelser, før du køber en rumkøler.

 • Type: Der findes overordnet set tre typer af luftkølere.

  • Personlige rumkølere er små og er designet til at køle et meget lille område eller en enkelt person. Det er kølere, der anbringes på et bord, en hylde eller lignende.

  • Tårnluftkølere er større end den personlige rumkøler og kan derfor også køle et større område. De er ofte udstyret med hjul, og placeres på gulvet.

  • Vinduesmonterede rumkølere kan også køle et større område. De er fastmonteret i et vindue og kan ikke flyttes rundt i rummet eller til andre rum.

 • Størrelse: Størrelsen afgør, hvor stort et område den kan afkøle – og hvor meget den kan sænke temperaturen i det pågældende rum. En for lille rumkøler vil ikke kunne køle rummet ordentligt, mens en for stor rumkøler vil bruge unødvendigt meget strøm. Tjek også, hvor stor en vandbeholder rumkøleren har, så du ikke skal fylde vand på hele tiden, men omvendt skal der heller ikke stå vand i den for længe, så det skaber kalkaflejringer og bakterier.

 • Effektivitet: Effektiviteten er især vigtig ved rumkølere, der skal køle større områder. Undersøg, hvor store mængder luft, rumkøleren kan cirkulere i rummet. Jo større mængde luft, jo mere effektiv.

 • Støjniveau: Rumkølere kan være meget støjende – især hvis de kører med høj hastighed. Ønsker du en støjsvag luftkøler, så vælg en med en lav dB-rating.

 • Energiforbrug: Tjek også, hvor meget strøm rumkøleren bruger. Det er især vigtigt, hvis du forventer, at din rumkøler skal køre i lange perioder. Find en med et lavt energiforbrug.

 • Funktioner: Nogle luftkølere har ekstra funktioner eller er mere brugervenlige end andre. Det kan f.eks. være flere hastigheder, indbygget luftrenser og/eller luftfugter, fjernbetjening, app-tilslutning, stemmestyring osv. Vælg kun de funktioner, du har brug for i stedet for at betale for funktioner, du aldrig kommer til at bruge.

 • Rengøring og vedligeholdelse: Nogle rumkølere kræver mere rengøring og vedligeholdelse end andre. Det kan være værd at tage med i dine overvejelser. Især hvis du ønsker en rumkøler, der ikke kræver for meget vedligeholdelse.

 • Pris: Prisen har oftest en betydning – i hvert fald for din økonomi. Priserne kan være meget forskellige på rumkølere. Fra under 1.000 kr. til tæt på 5.000 kr. Som regel hænger pris og kvalitet sammen, men det har også noget med størrelse, effektivitet, funktionalitet og popularitet at gøre.

Alternativer til en luftkøler

Er du ikke helt sikker på, at det er en rumkøler, du har brug for, så læs herunder, hvilke alternativer der findes til rumkølere.

 • Aircondition – Et mere effektivt alternativ, som kan klare at køle endnu større områder og kan give en mere præcis temperaturkontrol. Bruger dog mere i strøm og er oftest også dyrere i indkøb.

 • Ventilator – En overkommelig og budgetvenlig løsning. Ventilatoren skaber luftcirkulation og giver en kølende fornemmelse – dog uden at sænke temperaturen i rummet.

 • Varmepumpe – Fungerer ved at overføre varmeenergi fra ét område til et andet. Kan bruges til både opvarmning og afkøling af et rum. Er ikke særligt mobil og er en stor og dyr investering.

Disse er blot nogle af de alternativer, du kan bruge i stedet for en luftkøler. Men det er altid vigtigt at overveje dine specifikke behov – og dit budget – før du vælger din køleløsning.

FAQ om luftkølere

Få svarene på de mest stillede spørgsmål om rumkølere.

Hvordan virker en luftkøler?

En rumkøler fungerer ved at trække varm luft ind og derefter føre luften gennem et eller flere køleelementer, der typisk er fyldt med vand. Når den varme luft trækkes hen over vandet, absorberer vandet varmen og køler luften ned, som herefter blæses ud i rummet igen.

Hvad er forskellen på en luftkøler og en aircondition?

Rumkølere er oftest mere energieffektive end traditionelle airconditionanlæg, fordi rumkølere skal bruge mindre strøm for at køle luften. De er også mere miljøvenlige, da de ikke bruger skadelige kemikalier eller kølemidler.

Til gengæld er rumkølere ikke så effektive i meget områder med høje temperaturer og/eller høj luftfugtighed. De fungerer bedst i tørre områder med lav luftfugtighed. Og de er typisk heller ikke lige så effektive til at køle luften i store lokaler, som airconditionanlæg er.

Hvor meget kan en luftkøler sænke temperaturen?

Hvor meget en luftkøler køler afhænger af størrelsen på rumkøleren samt luftstrømmen og luftfugtigheden i rummet. Typisk vil en rumkøler kunne sænke temperaturen i et rum med op til 5-10° C – afhængig af førnævnte faktorer.

Hvor meget strøm bruger en luftkøler?

Mængden af strøm afhænger af rumkølerens størrelse, effektivitet og driftstid. Overordnet set bruger rumkøleren mindre strøm en traditionel aircondition, som kan bruge op til 5 til 10 gange mere strøm end rumkøleren.

Hvilke fordele og ulemper er der ved en luftkøler?

Fordele: Har et forholdsvist lavt energiforbrug, hvilket er vigtigt for både miljøet og din økonomi.

Er miljøvenlig, da den ikke bruger skadelige kemikalier. Rumkølere kan forbedre luftkvaliteten ved at filtrere støv og allergener ud af luften.

Er forholdsvis billig både at købe, bruge og vedligeholde end f.eks. en aircondition.

Ulemper:

Er mindre effektiv end en aircondition og fungerer ikke så godt på steder med høj luftfugtighed.

Kræver regelmæssig rengøring og påfyldning af vand for at fungere optimalt.

Kan øge luftfugtigheden yderligere i rum med i forvejen høj luftfugtighed, hvilket kan føre til ubehag.

Kan være støjende, når den kører på høje hastigheder.

Køb din luftkøler gennem Hvidevarebanditten.dk

Når du køber din luftkøler ved hjælp af Hvidevarebanditten.dk, kan du nemt og hurtigt finde den, der passer bedst til dine behov, hos den billigste forhandler.

Du klikker dig bare ind på den rumkøler, du har udset dig, så kan du se, hvilken forhandler der har den på lager. Er der flere forhandlere, der har den på lager, så er de listet efter pris, med den billigste forhandler øverst og den dyreste nederst.

Så enkelt er det. Køb din rumkøler online hos den valgte forhandler, få den tilsendt, og glæd dig til at få en behagelig temperatur i stuen, soveværelset eller hvor som helst.