BWT Varmepumpe MYPOOL 62 6,2kW Inverter

Den effektive BWT inverter varmepumpe MYPOOL 62 6,2 kw giver dig den ideelle temperatur for din pool på 14-28 m³. Med en COP-værdi på 9* er den 20% bedre end de traditionelle on/off varmepumper. Fordele ved denne varmepumpe omfatter et driftstemperaturområde på 0-43°C, titaniumvarmeveksler, lavere lydniveau takket være inverter-teknologi, samt forbedret energibesparelse.

BWT Varmepumpe MYPOOL 62 6,2kW Inverter
4.5
BWT Mypool inverter varmepumpe, 6,2 kW
BWT Inverter varmepumpe 62 6,2kW MYPOOL
BWT Inverter varmepumpe 62 6,2kW MYPOOL
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BWT
EAN: 9010455003755
Varenummer (SKU): 5372801302705710 Kategori:

BWT Varmepumpe MYPOOL 62 6,2kW Inverter

Er du på udkig efter BWT Varmepumpe MYPOOL 62 6,2kW Inverter? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med BWT Varmepumpe MYPOOL 62 6,2kW Inverter bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

BWT Varmepumpe MYPOOL 62 6,2kW Inverter er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller BWT Varmepumpe MYPOOL 62 6,2kW Inverter får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber BWT Varmepumpe MYPOOL 62 6,2kW Inverter online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager BWT Varmepumpe MYPOOL 62 6,2kW Inverter uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være svært at købe hvidevarer som fx BWT Varmepumpe MYPOOL 62 6,2kW Inverter. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

9010455003755

Brand

BWT