Cylinda F3285NVE – Fritstående fryseskab

Cylinda F3285NVE – Fritstående fryseskab giver dig masser af rummelighed og fleksibilitet. Fryseren har et rum på 280 liter med glashylder, rummelige skuffer og en stor boks. Derudover er der automatisk afrimning, så du ikke selv skal bekymre dig om at afrime skabet. Den lette metalhåndtag gør det nemt og bekvemt at åbne og lukke fryserummet. Få en velorganiseret og rummelig fryser med Cylinda F3285NVE – Fritstående fryseskab.

DKK kr. 7.399,00
Cylinda F3285NVE - Fritstående fryseskab
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Cylinda
EAN: 7392186319223
Varenummer (SKU): 5348500531510422 Kategori:

Cylinda F3285NVE – Fritstående fryseskab

Er du på udkig efter Cylinda F3285NVE – Fritstående fryseskab? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Cylinda F3285NVE – Fritstående fryseskab bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Cylinda F3285NVE – Fritstående fryseskab er fra producenten mærke, som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Cylinda F3285NVE – Fritstående fryseskab får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Cylinda F3285NVE – Fritstående fryseskab online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Cylinda F3285NVE – Fritstående fryseskab uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Cylinda F3285NVE – Fritstående fryseskab. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7392186319223

Brand

Cylinda