Eico 4990 NikolaTesla Switch WH/F/83 – Kogeplade med indbygget emhætte

Der er tale om en stilfuld og professionel kombinationsløsning for recirkulation, der består af en kogeplade med indbygget emhætte. Emhættens motor er placeret internt for maksimal komfort og optimeret ventilation. Den rene linjer og det stramme design er kendetegnende for NikolaTesla Switch, der med sin professionelle udtryk, sikrer et stærkt visuelt look, der passer godt ind i ethvert dansk køkken.

DKK kr. 36.995,00
Eico 4990 NikolaTesla Switch WH/F/83 - Kogeplade med indbygget emhætte
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: EICOEAN: 8020283046566 Varenummer (SKU): 5348500531441711 Kategorier: , ,

Eico 4990 NikolaTesla Switch WH/F/83 – Kogeplade med indbygget emhætte

Er du på udkig efter Eico 4990 NikolaTesla Switch WH/F/83 – Kogeplade med indbygget emhætte? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Eico 4990 NikolaTesla Switch WH/F/83 – Kogeplade med indbygget emhætte bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Eico 4990 NikolaTesla Switch WH/F/83 – Kogeplade med indbygget emhætte er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Eico 4990 NikolaTesla Switch WH/F/83 – Kogeplade med indbygget emhætte får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Eico 4990 NikolaTesla Switch WH/F/83 – Kogeplade med indbygget emhætte online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Eico 4990 NikolaTesla Switch WH/F/83 – Kogeplade med indbygget emhætte uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at bestille hvidevarer som fx Eico 4990 NikolaTesla Switch WH/F/83 – Kogeplade med indbygget emhætte. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

8020283046566