Electrolux LUB1AF19W – Fritstående fryseskab

Electrolux LUB1AF19W – Fritstående fryseskab er et mindre fryseskab med elektronisk styring, FastFreeze funktion og temperaturalarm som indbygget sikkerhed. Med OptiSpace får du uendelige opbevaringsløsninger, så der altid er plads til dine madvarer. Dette fryseskab er perfekt til professionel brug, hvor masser af opbevaringsplads er nødvendig.

DKK kr. 3.878,00
Electrolux Fryser LUB1AF19W
3.5
DKK kr. 6.515,00
kr. 6.595,00
Electrolux LUB1AF19W - Fritstående fryseskab
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Electrolux
EAN: 7332543760138
Varenummer (SKU): 5348500531511441 Kategori:

Electrolux LUB1AF19W – Fritstående fryseskab

Er du på jagt efter Electrolux LUB1AF19W – Fritstående fryseskab? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Electrolux LUB1AF19W – Fritstående fryseskab bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Electrolux LUB1AF19W – Fritstående fryseskab er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Electrolux LUB1AF19W – Fritstående fryseskab får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Electrolux LUB1AF19W – Fritstående fryseskab online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Electrolux LUB1AF19W – Fritstående fryseskab uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være svært at købe hvidevarer som fx Electrolux LUB1AF19W – Fritstående fryseskab. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7332543760138

Brand

Electrolux