Tilbud

Leifheit tørrestativ

Leifheit tørrestativ, model Pegasus 190 er det perfekte valg til din bryggers, enten monteret eller stående udendørs. Dette stærke tørrestativ er rustfrit og du behøver derfor ikke at bekymre dig om korrosion ved kystnære områder. Det høje niveau af sikkerhed og kvalitet er certificeret af GS, og den høje kvalitet understøttes yderligere af den 5-årige garanti. Pegasus 190 giver 19 meter tørreplads, som nemt foldes sammen for at hænge lange bukser op. Dimensionerne er H 150 x L 66 x B 61 cm, så du får det optimale ud af pladsen. Vælg Leifheit tørrestativ, model Pegasus 190 for et stilrent og højkvalitets tørrestativ.

Leifheit tørrestativ
4.5
LEIFHEIT Laundry Dryer Tower 190
4.5
Leifheit - Pegasus Tower Tørrestativ 190 (259025)
4.5
Leifheit - Pegasus Tower 190 Tørrestativ - 150 Cm
4.5
Leifheit Pegasus Tower 190 Tørrestativ
5
Leifheit - Pegasus Tower Drying rack 190 (259025)
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Leifheit
EAN: 4006501814357
Varenummer (SKU): 8029801102923425 Kategori:

Leifheit tørrestativ

Er du på jagt efter Leifheit tørrestativ? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Leifheit tørrestativ bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Leifheit tørrestativ er fra producenten , som er famøse for at producere gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af hvidevarer – bestil med det samme

Når du køber Leifheit tørrestativ får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Leifheit tørrestativ online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Leifheit tørrestativ uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Leifheit tørrestativ. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid markedets bedste hvidevarer

Er det på tide at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4006501814357