Nordichome Ft-564 Metal Gulvventilator

FT-564 fra NORDIC HOME er en justerbar gulvventilator med 3 hastigheder til varme sommerdage. Ventilatoren er udstyret med en 50 W motor og 16" ventilatorblade. Ventilatorbladene er omgivet af et beskyttende sikkerhedsgitter. Pakkens indhold: Gulvventilat
4.5
Nordichome Ft-564 Metal Gulvventilator
4.5
Nordichcul Ft-564 Stand Fan 40 Cm Metal, 5 Blades, Chrome - Ventilator
3.5
NORDIC HOME FT-564, Metal stand fan, oscillating 50 W, tiltable, 400 m
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Aurora
EAN: 7333048048905
Varenummer (SKU): 5348500045489134 Kategori:

Nordichome Ft-564 Metal Gulvventilator

Er du på jagt efter Nordichome Ft-564 Metal Gulvventilator? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Nordichome Ft-564 Metal Gulvventilator bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Nordichome Ft-564 Metal Gulvventilator er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Nordichome Ft-564 Metal Gulvventilator får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Nordichome Ft-564 Metal Gulvventilator online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Nordichome Ft-564 Metal Gulvventilator uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være svært at købe hvidevarer som fx Nordichome Ft-564 Metal Gulvventilator. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7333048048905

Brand

Aurora