Singer symaskine – Simple 3223 – Hvid

Singer symaskine Simple 3223 – Hvid giver dig mulighed for at skabe et hav af sy-projekter. Den robuste symaskine har 23 sømprogrammer, 1 x 4-trins knaphul og ekstra højt trykfodsløft. Den har en ekstra tung ramme, der giver bedre stabilitet. Maskinen er meget brugervenlig og har nyttige funktioner, der gør det let at sy fastelavnskostumer, sofapuder og oplægning af bukser. Medfølgende tilbehør sikrer, at du er godt rustet til at komme i gang. Professional look med hvid cover.

​Singer SIMPLE 3223 white
4.5
Singer symaskine - Simple 3223 - Hvid
4.5
Singer Simple 3223 Sewing Machine
4.5
Singer Friarm-symaskine Simple 3223 Hvid, Pink
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Singer
EAN: 374318838724
Varenummer (SKU): 8029801554760127 Kategori:

Singer symaskine – Simple 3223 – Hvid

Er du på jagt efter Singer symaskine – Simple 3223 – Hvid? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Singer symaskine – Simple 3223 – Hvid bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der performer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Singer symaskine – Simple 3223 – Hvid er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Singer symaskine – Simple 3223 – Hvid får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Singer symaskine – Simple 3223 – Hvid online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Singer symaskine – Simple 3223 – Hvid uden bøvl og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe hvidevarer som fx Singer symaskine – Simple 3223 – Hvid. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid markedets bedste hvidevarer

Er det tid til at fornye hvidevarerne? Så får du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har fundet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

374318838724