Tilbud

Steba ismaskine – STIC150

Ismaskinen fra Steba giver dig mulighed for at åbne din helt egen isbar. Nemt, effektivt og uden forkøling. Udstyret med en kompressor, der kan køle ned til -35°C, samt med en timer du kan justere med 10 minutters interval, så kan du lave lækker og velduftende is – helt uden besvær. Påfyldningslåget gør det nemt at tilføre ingredienser mens ismaskinen kører, og rengøringen er ligeledes gjort let. Put blot de løse dele i opvaskemaskinen. Med sin kapacitet på 1,5 liter (ca. 20 kugler) er det et hit hos store og små.

Steba IC150 Ismaskine 1,5 liter
4.5
Steba ismaskine - STIC150
4.5
Steba ismaskine - STIC150
4.5
Steba ismaskine STIC150
3.5
Steba IC 150 - Eismaschine - 1,5 liter - 150 W
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Steba
EAN: 4011833302809
Varenummer (SKU): 8029801666681247 Kategori:

Steba ismaskine – STIC150

Er du på udkig efter Steba ismaskine – STIC150? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Steba ismaskine – STIC150 bliver hverdagen bare lidt sjovere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Steba ismaskine – STIC150 er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsdygtige, holdbare og effektive hvidevarer, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Steba ismaskine – STIC150 får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Steba ismaskine – STIC150 online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Steba ismaskine – STIC150 uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Steba ismaskine – STIC150. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten får du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4011833302809