Tilbud

Wilfa ismaskine – ICMSB-C15 – Vanilla – Sort

Ismaskine fra Wilfa giver dig hjemmelavet is på blot en time. Uanset om du vil lave en luftig is uden krystaller eller en cremet is fyldt med smag, så har denne maskine det hele. Med stålskål og helautomatisk kompressor, kan du fylde ingredienserne og tænde maskinen, så er der kold is klar på en time. LCD-skærmen har en digital timer, som holder øje med den perfekte temperatur – fra -18 til -35°C. Ismaskinen Wilfa ICMSB-C15 Vanilla Sort er det perfekte valg, når du ønsker frisk og luftig is til dessert.

Wilfa ICMSB-C15 ismaskine
4.5
Wilfa ICMSB-C15 Vanilla - Sorbetblender - 1,5 liter - 150 W
4.5
Wilfa ismaskine - ICMSB-C15 - Vanilla - Sort
4.5
Wilfa Vanilla Ice ismaskine ICMSBC15
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Wilfa
EAN: 7044876099990
Varenummer (SKU): 8029802135409085 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Wilfa´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Wilfa ismaskine – ICMSB-C15 – Vanilla – Sort

Er du på jagt efter Wilfa ismaskine – ICMSB-C15 – Vanilla – Sort? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Wilfa ismaskine – ICMSB-C15 – Vanilla – Sort bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du for alvor en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Wilfa ismaskine – ICMSB-C15 – Vanilla – Sort er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du bestiller Wilfa ismaskine – ICMSB-C15 – Vanilla – Sort får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Wilfa ismaskine – ICMSB-C15 – Vanilla – Sort online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Wilfa ismaskine – ICMSB-C15 – Vanilla – Sort uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille hvidevarer som fx Wilfa ismaskine – ICMSB-C15 – Vanilla – Sort. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi Hvidevarebanditten.dk, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

7044876099990