USP

E-mærket certificeret
Nyhedsbrev
Der er 39 varer.

Støvsugere

Stort udvalg – billige priser

Her forhandles et stort udvalg af kvalitetsstøvsugere med store rabatter


En støvsuger er det vigtigste rengøringsredskab, man har. Derfor forhandler Hvidevarebanditten kvalitetsstøvsugere fra alle de populære mærker. Miele, Nilfisk, Dyson og mange flere. Er din støvsuger gået i stykker, er du lige flyttet hjemmefra, bor du et sted med flere etager, eller har du et sommerhus? Alle stederne skal du bruge en støvsuger – måske endda flere på samme adresse.

Vejen til et rent hjem er ikke lang. Her forhandler vi et hav af mærkevarestøvsugere. Miele er et af de mest kendte mærker. Hvis du er på udkig efter en støvsuger, der måske ikke larmer, så er Miele Complete C3 SIlence Ecoline et godt bud. Den er helt nede på kun at larme med 63 dB, hvor de normalt befinder sig omkring 70-80 dB. Nilfisk er også et kvalitetsmærke, hvis du er på udkig efter en ny støvsuger.

Nilfisk One er en kompakt kvalitetsstøvsuger, der samtidig er energimærket A++. Uanset hvilken støvsuger du vælger, skal du huske at undersøge om den bruger støvsugerposer eller er poseløs.

Hvis den bruger poser, kan det være en god idé at købe støvsugerposer til den samtidig med du køber en ny støvsuger. Det ville være en skam pludselig at stå uden poser. Hvidevarebanditten sørger naturligvis også for at stå til rådighed her, for her forhandles et hav af forskellige poser – og vi forhandler naturligvis poser til alle vores støvsugere.

Er du på udkig efter en poseløs støvsuger, så frygt ej – dem forhandler vi også. Vi har valgt den populære Dyson, som er kendt for at producere nogle af de bedste poseløse støvsugere. Så undgår du også bøvlet med at skulle skifte pose.

Er du typen der virkelig ikke gider støvsuge selv, så køb en robotstøvsuger. Med en robotstøvsuger er du helt fri for at løfte en finger. Du kan bare sætte dig til rette på sofaen og se til mens dit hjem bliver gjort rent. En robotstøvsuger fra f.eks. LG søger for at beregne den mest optimale rengøringsrute, og har bedre mulighed for at nå ind i krogene fordi designet er kvadratisk. Løber den uheldigvis tør for strøm eller på anden måde bliver afbrudt, så er den intelligent nok til at genoptage rengøringen fra det punkt, den slap. Det er en ren win-win-situation med en robotstøvsuger. Prislejet er højere end hos de almindelige manuelle støvsugere, men det er nemt opvejet med arbejdsbyrden. 
 Uanset dit behov, så sørger vi hos Hvidevarebanditten for, at ramme det.

 

Priserne spænder meget bredt, og vi har sørget for at have noget af det hele. Om det er en støvsuger til din første lejlighed eller dit sommerhus, eller din villa på 300 kvm – vi dækker dit behov.  


Varer sidevis

Varer sidevis