Der er 6 varer.

Støvsugere

Stort udvalg – billige priser

Her forhandles et stort udvalg af kvalitetsstøvsugere med store rabatter


En støvsuger er det vigtigste rengøringsredskab, man har. Derfor forhandler Hvidevarebanditten kvalitetsstøvsugere fra alle de populære mærker. Miele, Nilfisk, Dyson og mange flere. Er din støvsuger gået i stykker, er du lige flyttet hjemmefra, bor du et sted med flere etager, eller har du et sommerhus? Alle stederne skal du bruge en støvsuger – måske endda flere på samme adresse.

Vejen til et rent hjem er ikke lang. Her forhandler vi et hav af mærkevarestøvsugere. Miele er et af de mest kendte mærker. Hvis du er på udkig efter en støvsuger, der måske ikke larmer, så er Miele Complete C3 SIlence Ecoline et godt bud. Den er helt nede på kun at larme med 63 dB, hvor de normalt befinder sig omkring 70-80 dB. Nilfisk er også et kvalitetsmærke, hvis du er på udkig efter en ny støvsuger.

Nilfisk One er en kompakt kvalitetsstøvsuger, der samtidig er energimærket A++. Uanset hvilken støvsuger du vælger, skal du huske at undersøge om den bruger støvsugerposer eller er poseløs.

Hvis den bruger poser, kan det være en god idé at købe støvsugerposer til den samtidig med du køber en ny støvsuger. Det ville være en skam pludselig at stå uden poser. Hvidevarebanditten sørger naturligvis også for at stå til rådighed her, for her forhandles et hav af forskellige poser – og vi forhandler naturligvis poser til alle vores støvsugere.

Er du på udkig efter en poseløs støvsuger, så frygt ej – dem forhandler vi også. Vi har valgt den populære Dyson, som er kendt for at producere nogle af de bedste poseløse støvsugere. Så undgår du også bøvlet med at skulle skifte pose.

Er du typen der virkelig ikke gider støvsuge selv, så køb en robotstøvsuger. Med en robotstøvsuger er du helt fri for at løfte en finger. Du kan bare sætte dig til rette på sofaen og se til mens dit hjem bliver gjort rent. En robotstøvsuger fra f.eks. LG søger for at beregne den mest optimale rengøringsrute, og har bedre mulighed for at nå ind i krogene fordi designet er kvadratisk. Løber den uheldigvis tør for strøm eller på anden måde bliver afbrudt, så er den intelligent nok til at genoptage rengøringen fra det punkt, den slap. Det er en ren win-win-situation med en robotstøvsuger. Prislejet er højere end hos de almindelige manuelle støvsugere, men det er nemt opvejet med arbejdsbyrden. 
 Uanset dit behov, så sørger vi hos Hvidevarebanditten for, at ramme det.

 

Priserne spænder meget bredt, og vi har sørget for at have noget af det hele. Om det er en støvsuger til din første lejlighed eller dit sommerhus, eller din villa på 300 kvm – vi dækker dit behov.  


Underkategorier

 • Alm støvsugere
  Billige støvsugere af høj kvalitetKøb din næste støvsuger hos Hvidevarebanditten med store besparelser Bredt udvalg i posestøvsugere til billige priser og med fri fragt  Kig med her, hvis du skal bruge en ny billig støvsuger. Her hos Hvidevarebanditten finder du altid et godt tilbud. Og lige nøjagtigt støvsugere må man ikke gå ned på. Den er essentiel i alle hjem.  Her finder du nogle af de bedste modeller af kvalitetsstøvsugere til billige priser.  Vi forhandler blandt andet en Nilfisk Elite BMSU14P10A1 Støvsuger, som er en elegant og brugervenlig posestøvsuger. Denne billige støvsuger har indbygget elektronisk tænd/sluk i håndtaget – på den måde kan du tænde den og begynde at støvsuge uden unødvendig bevægelse. Det samme gælder sugeevnen, der også kan reguleres fra håndtaget. Du får altså et vaskeægte luksusprodukt til en billigere pris.  Er du derimod mere til det tyske kvalitetsmærke, Miele, så kan du finde deres Miele Complete C3 Silence EcoLine SGSK3, der også er rendyrket kvalitet. Også denne støvsuger sælger vi billigt. Denne støvsuger udmærker sig ved at være ekstremt forbrugsvenlig – for den er af Energimærke A. Ud over energiforbruget, så indeholder denne billige støvsuger et HEPA 13-filter (High Efficiency Particulate Air) der er godt, hvis man er allergiker. Den er i øvrigt også ekstremt lydvendelig, og larmer kun med 69dB. Den hører til en af de mest lydsvage støvsugere på markedet. Tag et kig rundt på vores støvsugerudvalg og find din nye billige støvsuger. Her på siden finder du vores udvalg af posestøvsugere. Vi kan afdække alle slags behov. Om du er ung eller gammel, eller familie eller studerende.  Husk altid at købe originale poser til din støvsuger – dem kan du finde her.
 • Håndstøvsugere
  Håndstøvsugere hos Hvidevarebanditten.dkSlip for ledningen når du støvsuger Køb en billig håndstøvsuger og gør rent i hjemmet uden ledningens begrænsning Har du mange små kroge, trapper, eller måske bare ikke begejstret for ledninger? Så skal du have en håndstøvsuger. Med en håndstøvsuger har du mulighed for at komme ind i de kroge, hvor man ellers aldrig lige får støvsuget.  Vi har forskellige håndstøvsugere fra OBH Nordica – blandt andet OBH Nordica Håndstøvsuger Cyclonic Wet & Dry, der er lille smart håndstøvsuger, der kan nå ind i krogene. Den leveres med et praktisk vægbeslag og et ekstra mundstykke.Den kan støvsuge i 10 minutter, når den er fuldt opladet. Denne billige støvsuger er ideel til de små rengøringsjob i huset.  Hvis du gerne vil kunne støvsuge hele hjemmet, uden at være begrænset af trapper, så anbefaler vi en håndstøvsuger fra, eksempelvis, Electrolux, der er en praktisk ledningsfri håndstøvsuger, med en lang batteritid, hvis den er fuldt opladet. På blot 3.5 timer er den fuldt opladet og kan støvsuge i op til 60 minutter. Denne Electrolux-model har samtidig også lys i mundstykket, hvilket gør det muligt at finde nullermændene under dine møbler – endnu en lækker feature til den rengøringsansvarlige i hjemmet. Om du bruger en støvsuger med pose, uden pose – eller uden ledning, så er det essentielt for dine hjemmelige omgivelser, at du får støvsuget. Derfor forhandler vi billige støvsugere, men også billige håndstøvsugere. Vi ved, at det gerne må være nemt og hurtigt overstået. Derfor er kvalitet en altafgørende faktor her. Husk, at vi altid kan hjælpe og vejlede dig i dine overvejelser om din nye støvsuger. Du kan altid lægge en besked nede i højre hjørne af siden, skrive en mail på info@hvidevarebanditten.dk, eller ringe i vores telefonåbningstid. 
 • Poseløse støvsugere
  Køb poseløse støvsugere til gode priserSlip for besværet med støvsugerposer og køb en poseløs støvsuger Hos hvidevarebanditten kan du finde poseløse støvsugere. Så slipper du for at bruge ekstra penge på støvsugerposer Kender du det, når støvsugerposen skal skiftes og man har glemt at købe nye? Det kan du blive fri for med en poseløs støvsuger. Vi ved, at folk er forskellige. Nogle kan lide støvsugere med pose og ledning, andre uden ledning og nogle er til robotstøvsugerne. Men de poseløse støvsugere er også et fremragende valg. De er nemme at have med at gøre fordi man bare tømmer beholderen direkte ned i skraldespanden.  Her hos Hvidevarebanditten forhandler vi også poseløse støvsugere til gode, billige priser. Er du på udkig efter en, så tag et kig på Dyson Cinetic BIg Ball Musclehead. Det er en støvsuger i den lidt dyrere prisklasse med en normal udsalgspris på 6.000 kr.  Denne poseløse støvsuger er designet med et støvsugerhoved, der automatisk skifter mellem hårdt gulv, løse gulvtæpper eller almindelige gulvtæpper – således opnår du et kvalitetsresultat hver eneste gang, du støvsuger. Hvis du mangler mere viden omkring poseløse støvsugere, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan lægge en besked her på siden – nederst til højre. Eller du kan skrive eller ringe til os. Vi er her for at hjælpe dig med at få købt den rigtige støvsuger. 
 • Robotstøvsugere
  Køb en robotstøvsuger herUndgå støvsugning med en robotstøvsuger Slip for at støvsuge – køb en robotstøvsuger og få tid til alt det andet, du hellere vil Vil du gerne slippe for at støvsuge? Løsningen findes – køb en robotstøvsuger. Den klarer rengøringen i hjemmet for dig alt imens du kan læne dig tilbage og beskæftige dig med alt det, du hellere vil. Om det er en tv-serie, børnene, madlavning eller noget helt fjerde, så klarer robotstøvsugeren opgaven for dig. For eksempel forhandler vi denne LG Robotstøvsuger, der er et godt alternativ til den ellers kendte iRobot fra Roomba. LGs robotstøvsuger er lidt mere kvadratisk i sit design, og det gør, at den nemmere kan komme ind i hjørnerne i hjemmet. Den er udstyret med en scanner, der kan aflæse rummet, og beregne den mest effektive rute for rengøringen. Kommer du til at afbryde støvsugeren midt i ruten, eller har den behov for at blive opladet, så vil den huske, hvor langt den er nået og blot genoptage sin rute derfra.  LG-robotstøvsugeren er det ideelle valg til dig, der virkelig ikke bryder dig om at støvsuge. Den kan endda indstilles til at rengøre hjemmet mens du ikke er hjemme med dens timerfunktion. Det er en intelligent og bekvem løsning i en travl hverdag eller lignende. Køb til outletpriser og opnå samme garanti som ved fuld pris Selvom priserne her på siden er billige, så gælder der samme købsret, som hvis du havde betalt fuld pris et andet sted. Du får nøjagtigt den samme returret og garanti på din vare – den eneste forskel, er at her er priserne billigere. Står du og mangler mere end en robotstøvsuger, så hjælper vi dig gerne. Vil du gerne have ydereligere vejledning, så skal du bare kontakte os – vi står klar til at hjælpe dig på rette vej. Du kan vælge at lægge en besked vores chat nede i højre hjørne eller skrive til os på info@hvidevarebanditten.dk
 • Støvsugerposer & Tilbehør
  Køb originale og billige støvsugerposer Løb aldrig tør for støvsugerposer – brug altid originale poser Husk at købe originale poser til din støvsuger her. Vi sælger den både billigt og leverer hurtigt Er du nogensinde løbet tør for støvsugerposer midt i din rengøring? Så ville du måske nogle gange ønske, at du havde købt en poseløs støvsuger. Men her hos Hvidevarebanditten ved vi, hvor vigtigt det er ikke at løbe tør – og samtidig at bruge originale poser. Det er nemlig altafgørende for din støvsuger. Og det behøver ikke at være så meget dyre for dig, at vælge de rigtige poser – se med her.  Vi forhandler poser til alle de støvsugere, vi har – og også mere til. VI sælger altid Swirl-mærket i pakker á 3 stk – på den måde sikrer du, at du har nok poser hjemme. Et godt råd, er at købe en omgang poser med, når du køber din støvsuger. Der er ingen grund til at gå ned på kvalitet.  Vi forhandler et bredt udvalg af poser. Her på siden finder du blandt andet poser til Miele, Nilfisk, Siemens, Bosch, AEG og mange flere. Vi har også en Miele XXL boksmed 16 poser i, 4 filtre og 4 motorbeskyttelsesfiltre.  Inde på hver enkelt produkt, kan du læse dig frem til, hvilke støvsugerposer, der passer netop til din støvsuger. Kommer du alligevel i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan hjælpe dig.