Tilbud

Leifheit tørrestativ – Classic 230 Extend

Denne Plus tørrestativ fra Leifheit er det perfekte valg for dem, der ønsker en professionel, udtrækkelig tørrestativ til hjemmet. Med 4 stk. bøjleholdere og et samlet tørreplads på 23 m, får du et kompakt stativ, der fylder mindst muligt, men samtidig kan udvides, så det passer til dit behov. Tørrestativet er justerbart i størrelsen, så det kan trækkes ud fra 117 – 184cm (uden vinger) eller fra 193 til 260 cm. inkl. vinger. Med de ekstra tykke linerne (14mm) på midten af stativet undgår du mærker på dit tøj, samtidig med at de store luftrum mellem linerne gør, at tøjet hurtigere tørrer. Det robuste stativ med de parallelle ben er designet til at stå stabilt uden at vælte. Plus tørrestativ fra Leifheit leveres med 3 års garanti.

Leifheit tørrestativ - Classic 230 Extend
4.5
Tørrestativ Classic 230 Extend
4.5
Leifheit Classic 230 Solid Extendable tørrestativ Hvid
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Leifheit
EAN: 4006501816351
Varenummer (SKU): 8029801102995293 Kategori:

Leifheit tørrestativ – Classic 230 Extend

Er du på jagt efter Leifheit tørrestativ – Classic 230 Extend? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Leifheit tørrestativ – Classic 230 Extend bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Leifheit tørrestativ – Classic 230 Extend er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og virksomme hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af hvidevarer – bestil med det samme

Når du bestiller Leifheit tørrestativ – Classic 230 Extend får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Leifheit tørrestativ – Classic 230 Extend online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Leifheit tørrestativ – Classic 230 Extend uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det behøver at være svært at købe hvidevarer som fx Leifheit tørrestativ – Classic 230 Extend. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det hvidevareprodukt, du kigger efter.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det tid til at udskifte hvidevarerne? Så får du altid det, du leder efter hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4006501816351