Leifheit tørrestativ – Pegasus 180 MAXX

Leifheit tørrestativ, model Pegasus 180 MAXX er det perfekte valg for dig, der ønsker at tørre tøj og sengetøj sikkert og effektivt. Med sine 108 cm. i højden kan du tørre lange bukser og sengetøj på hele tørrestativet. Det ekstra brede design gør dette tørrestativ yderst stabilt. Leifheit har samlet set 18 m tørreplads, hvilket er ideelt til både store og små familier. Samtidig er stativet rustfri, hvilket gør den egnet til både indendørs og udendørs brug, selv i kystnære områder. Desuden kan det nemt slås sammen, så det passer fint i bryggersskabet. Dette produkt fra Leifheit er af høj kvalitet og har derudover hele 5 års garanti.

LEIFHEIT Drying Rack Pegasus 180 Solid Maxx
4.5
Leifheit tørrestativ - Pegasus 180 MAXX
4.5
Leifheit opretstående tørrestativ Pegasus 180 Maxx 81650, med vinger
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Leifheit
EAN: 4006501816504
Varenummer (SKU): 8029801102997309 Kategori:

Leifheit tørrestativ – Pegasus 180 MAXX

Er du på jagt efter Leifheit tørrestativ – Pegasus 180 MAXX? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Leifheit tørrestativ – Pegasus 180 MAXX bliver hverdagen bare lidt nemmere, og her får du virkelig en hvidevare, der virker – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Leifheit tørrestativ – Pegasus 180 MAXX er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle gode, holdbare og effektive hvidevarer, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i hjemmet og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af hvidevarer – bestil i dag

Når du køber Leifheit tørrestativ – Pegasus 180 MAXX får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Leifheit tørrestativ – Pegasus 180 MAXX online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Leifheit tørrestativ – Pegasus 180 MAXX uden problemer og før, du ved det.

Hvidevarer, du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos Hvidevarebanditten mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille hvidevarer som fx Leifheit tørrestativ – Pegasus 180 MAXX. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte hvidevarer til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge Hvidevarebanditten.dk, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det hvidevareprodukt, du mangler.

Hos Hvidevarerbanditten finder du altid de bedste hvidevarer

Er det på tide at udskifte hvidevarerne? Så spotter du altid det, du mangler hos Hvidevarebanditten. Vi har samlet det bedste på hvidevaremarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos Hvidevarebanditten

Hos Hvidevarebanditten finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er køleskabe, opvaskemaskiner, tørretumblere, vaskemaskiner, køkkenudstyr, støvsugere eller noget helt syvende.

Yderligere information

EAN

4006501816504